Λύτρωση στο 94′ με Ανδρεόπουλο για τον Ατρόμητο Πατρών

ΓΗΠΕΔΟ ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΩΝ: Βύρωνας Ξυπολιάς

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ανδριανός (Κακαφώνης-Παπαδιονυσίου)

ΣΚΟΡΕΡ: 94’ Ανδρεόπουλος

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας ο Ατρόμητος Πατρών, επικρατώντας με 1-0 της νεοφώτιστης Δόξας Νιφορεΐκων.

Οι ποδοσφαιριστές του Φίλιππα Σχοινά κατάφεραν να σημειώσουν το πολυπόθητο τέρμα στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού.

Από την άλλη πλευρά οι “νεοφώτιστοι” έδειξαν ένα συμπαγές σύνολο δυσκολεύοντας την ομάδα του Ατρόμητου, αλλά στα τελευταία λεπτά λύγισαν και δεν τα κατάφεραν να αποσπάσουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Να αναφέρουμε πως λόγω έντονης βροχόπτωσης το γήπεδο ήταν “βαρύ” με αποτέλεσμα να δυσκολεύει και τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και να μην έχουμε το κατάλληλο θέαμα που περιμέναμε.

ΦΙΛΜ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

29′ Μακρινό σουτ του Κωστή η μπάλα θα περάσει άουτ.

35′ Κάθετη πάσα του Καρέλα ο Αθανασόπουλος δεν θα καταφέρει να απομακρύνει την μπάλα σωστά αλλά το σουτ του Ταπεινού θα περάσει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Χάχαλη.

38′ Σουτ του Αναγνώστου από το ύψος της μεγάλης περιοχής μπλόκαρε εύκολα ο Πετρόπουλος.

46′ Τετ α τετ του Γεωργίου με τον Χάχαλη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν.

54′ Κόρνερ του Κωστή απο τα αριστερά προβολή του Αναγνώστου στο πρώτο δοκάρι αλλά ο Πετρόπουλος θα αποκρούσει εντυπωσιακά.

61′ Σουτ του Ανδρικόπουλου από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή θα μπλοκάρει με 2η προσπάθεια ο Χάχαλης.

72′ Έντονες διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Ατρομήτου για ανατροπή του Κωστή εντός περιοχής με τον Διαιτητή της αναμέτρησης να μην συγκρίνεται και να μην καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

80′ Σουτ του Μπακόπουλου η μπάλα θα περάσει ελάχιστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

88′ Σουτ του Τσάκωνα θα αποκρούσει εντυπωσιακά  ο Πετρόπουλος.

94′ Σέντρα του Κωστή από τα αριστερά η μπάλα θα χτυπήσει στην πλάτη σε ποδοσφαιριστή της Δόξα θα αλλάξει πορεία και με κεφαλιά ο Ανδρεόπουλος θα ανοίξει το σκορ μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Να αναφέρουμε πως οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το εις βάρος τους φάουλ που δόθηκε στον χώρο της μεσαίας γραμμής και εν συνεχεία προήλθε το γκολ του Ανδρεόπουλου.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Φ. Σχοινάς): Χάχαλης, Λαζαρίδης (69’ Τσάκωνας), Χριστόπουλος, Αθανασόπουλος, Βουτσινάς, Μολφέτας, Γκότσης (57’ Μπακόπουλος), Αναγνώστου, Ανδρεόπουλος, Μικελάτος (64’ Λαζανάς), Κωστής.

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ (Αγγ. Κίκινας): Πετρόπουλος, Α. Αγγελόπουλος, Σέμα (80’ Ραυτακόπουλος), Β. Αγγελόπουλος, Νταλάπας, Λεχουρίτης (46’ Αθανασόπουλος), Βρύνιας, Ταπεινός, Γεωργίου (60’ Μπακάλης), Καρέλας (87’ Μπίκος), Ανδρικόπουλος.