Λύτρωση στο 94′ για την Αστραπή, «φωνές» η Γαλήνη

Διαιτητής: Πράνταλος (Γαλάνης-Αργυρόπουλος)

Σε ένα πολύ κλειστό και αμφίρροπο παιχνίδι η Αστραπή Ψαροφαΐου κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη χάρις την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κώστα Κουκή στο 94ο λεπτό της αναμέτρησης.

Να αναφέρουμε πως η Γαλήνη έχει πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ.Πράνταλου για τον καταλογισμό του αμφισβητούμενου πέναλτι. Επίσης αυτό που αξίζει να είναι πως και οι δύο ομάδες έσπασαν τα δοκάρια καθώς η Γαλήνη είχε δύο και η Αστραπή ένα.

Με την έναρξη του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 15′ ο Μενύχτας από μακρινή απόσταση έκανε το σουτ αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 25′ το Φάουλ του Γιώργου Γιαννόπουλου το σταμάτησε εντυπωσιακά ο Λάγιος. Στο 50′ ο Θ.Ραμαντάνης έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά με τον Μενύχτα να παίρνει την κεφαλιά αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι αλλά είδε και πάλι την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Με την συμπλήρωση του 65ου λεπτού της αναμέτρησης ήταν η σειρά της Αστραπής να χάσει μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Κουκής εκτέλεσε το φάουλ αλλά η κεφαλιά του Κώστα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 76′ ο Οικονομόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά με τον Κουκή να παίρνει την κεφαλιά αλλά η μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Για να έρθουμε στο 94” και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, ο Πρίντεζης έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά με τον Κουκή να ανατρέπεται εντός περιοχής από τον αμυντικό της Γαλήνης με αποτέλεσμα ο Διαιτητής να καταλογίσει το σημείο του πέναλτι μέσα σε έντονες  διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους της Γαλήνης καθώς υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει καθόλου επαφή ανάμεσα στους δύο παίχτες. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κουκής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Συνθέσεις:

ΑΣΤΡΑΠΗ ΨΑΡΟΦΑΪ́ΟΥ (Δημήτρης Ξηνταρόπουλος): Δαλαβούρας, Ρόδης (65’Κουνιώτης), Πρίντεζης, Κώστας, Βερβέρογλου, Γιάννου (26’Πάνας),Τσάμης, Πογιαντζής (65’Κόγκολος), Κουκής, Γιωρ.Γιαννόπουλος, Οικονομόπουλος.

ΓΑΛΗΝΗ (Μπάμπης Παπαγιάννης): Λάγιος, Π. Ραμαντάνης, Κακαφώνης, Γιατράς, Αβραμόπουλος, Καρράς, Θ. Ραμαντάνης (74’Ρεντζής),Βάλσαμος, Μενύχτας, Γιαννόπουλος (78’Γιαννοπολίτης), Σεραφής(83’Φωτοπουλος).

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς