Λ. Αυγενάκης: “Να αποφασίσει η Σούπερ Λιγκ 2 τι θέλει να κάνει”

Το μπαλάκι στη διοργανώτρια αρχή για το τι μέλλει γενέσθαι με την ολοκλήρωση ή μη των πρωταθλημάτων Σούπερ Λιγκ 2 και Φούτμπολ Λιγκ έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας το απόγευμα της Δευτέρας.

«Δεν γίνεται να έχουμε αστυνομικό σε κάθε γήπεδο. Είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν θα ρισκάρει τις οικογένειες των μελών των ΠΑΕ. Η διοργανώτρια αρχή έχει την ευθύνη ελέγχου. Αναμένουμε τις αποφάσεις της Super League 2 να αποφασίσει τι θέλει να κάνει, εδώ είμαστε. Εδώ είμαστε να αξιολογήσουμε τι συμβαίνει και τι πρέπει να διορθώσουμε.

Η Super League 1 και ο ΠΣΑΠ ζήτησαν επίσημα με επιστολή την άρση των μέτρων και την επιστροφή στις προπονήσεις. Αναμένουμε τις αποφάσεις των διοργανωτών και στα άλλα ομαδικά αθλήματα. Στο μπάσκετ, το βόλεϊ, το πόλο, το χάντμπολ και φυσικά την Super League 2 και την Football League.

Είναι σαφές προς όλους ότι η επανεκκίνηση των αθλητικών δραστηριοτήτων θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Είμαστε αποδέκτες πολλών μηνυμάτων που εκδηλώνουν απορίες, άγχος, πιέσεις, και γκρίνια κάποιες φορές, για τα αθλήματα που δεν ξεκινούν ή για το πότε θα ξεκινήσουν. Επαναλαμβάνω: το πότε θα ξεκινήσει το κάθε άθλημα αποφασίζεται βάσει των εισηγήσεων των επιστημόνων! Ακούμε τους ειδικούς!»

Υπενθυμίζουμε ότι σε τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα ανάμεσα στους παράγοντες των ομάδων της Σούπερ Λιγκ 2 αποφασίσθηκε η επιστροφή στις προπονήσεις (με ψήφους 10 υπέρ και 1 κατά).