Μάθε τα μυστικά του πάντελ στο Οrion Padel Club!

Το padel tennis έκανε την εμφάνισή του και στην πόλη μας τους τελευταίους μήνες.

Τα πρώτα του βήματα στην Ελλάδα τα έκανε το 2013 και από τότε μέχρι σήμερα, αναπτύσσεται σταθερά με πλήρη ανοδική πορεία, αφού πρόκειται για ένα άθλημα το οποίο κερδίζει τον αθλητή από τα πρώτα κιόλας λεπτά. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό άθλημα που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, με όποια φυσική κατάσταση.

Στην πόλη μας, λοιπόν στο «Orion Padel Club» στο «Δημήτριος Τόφαλος» ο Fernando Brandan είναι αυτή τη στιγμή δικαιωματικά ο πιο αναγνωρισμένος αθλητής-προπονητής. Διότι γνωρίζει το άθλημα εδώ και αρκετά χρόνια, λόγω της λατινοαμερικανικής καταγωγής του και σήμερα, ο ίδιος πραγματοποιεί προπονήσεις στο Οrion Padel Club, στα δύο γήπεδα. Μαζί με το Διαμαντή Συνανίδη μαθαίνουν τα μυστικά του padel στους μικρούς και στους μεγάλους φίλους του αθλήματος.

Στο «Orion Padel Club» και ένα υπέροχο αίθριο καθιστικό, για να απολαμβάνουν όσοι το επισκέπτονται έναν καφέ η ένα χάλαρο ποτό, παρακολουθώντας ένα φιλικό ματς.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνήσετε στα κινητά τηλέφωνα: 698.1499762 και στο 693. 4063866!