Μάκης Γιατράς: “Δεν φοβόμαστε τον Παναθηναϊκό”

Προμηθέας και Παναθηναϊκός θα παλέψουν στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (9/5, 20:00), με τον Μάκη Γιατρά -αλλά και τον Δημήτρη Αγραβάνη- να αναφέρεται στο μεγάλο αυτό ραντεβού της ομάδας του.

Προμηθέας και Παναθηναϊκός θα παλέψουν για το φετινό Κύπελλο Ελλάδας (9/5, 20:00) στο ΟΑΚΑ, με τις δύο ομάδες να παραχωρούν Συνέντευξη Τύπου.

Ο Μάκης Γιατράς ξεκαθάρισε πως αυτός και η ομάδα του δεν είναι ευχαριστημένοι απλά με την παρουσία τους στον τελικό και θέλουν μόνο το τρόπαιο, ενώ τόνισε πως υπάρχει σεβασμός αλλά όχι φόβος για τους ”πράσινους”.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Προμηθέα:

”Κάνουμε κάτι που αγαπάμε, έχει ταλαιπωρηθεί ο κόσμος. Μακάρι του χρόνου να υπάρχει κόσμος, γιατί ο Έλληνας αγαπάει το μπάσκετ. Εμείς πατάμε στα πόδια μας, ξέρουμε ποιοι είμαστε, έχουμε μικρή ιστορία, ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα Ευρωλίγκας με γεμάτο ρόστερ.

Εμείς έχουμε σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, αλλά όχι φόβο, άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Πρέπει να σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά σεβόμαστε την προσπάθεια που έχουμε κάνει και είμαστε υπερήφανοι. Πολλοί θα πουν ότι είμαστε ευχαριστημένοι που απλά είμαστε στον τελικό. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι απλά με αυτό, θέλουμε το Κύπελλο και θα παλέψουμε με ό,τι έχουμε για να το κατακτήσουμε.

Ο Προμηθέας κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν, το Σούπερ Καπ, ήταν μια τεράστια επιτυχία, θα είναι και για την Πάτρα, αλλά και γενικότερα για το μπάσκετ, αν πάρουμε το Κύπελλο. Όλα μπορούν να γίνουν, ο φίλαθλος κόσμος θα του αρέσει αν πάρει το Κύπελλο ο Προμηθέας”

Δημήτρης Αγραβάνης: ”Θα δώσουμε τα πάντα”

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Προμηθέα:

”Βρισκόμαστε για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό. Πέρσι δεν τα καταφέραμε, φέτος είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο και θα δώσουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε.

Είχαμε πολλές δυσκολίες φέτος και με τον κορωνοϊό και με κάποιες αλλαγές ξένων, αλλά τώρα πιστεύω πως είμαστε στον καλύτερο βαθμό ετοιμότητας για το τέλος της σεζόν”.