«Μάχη» δίχως αύριο… στην Αγυιά για την Παναχαϊκή

Με στόχο να κλείσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, η Παναχαϊκή υποδέχεται σήμερα, Κυριακή στις 2.45 μ.μ. στην Αγυιά την Ξάνθη στην επόμενη μέρα της, μετά τον Πόποβιτς (EΡΤ-3) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ 2.

Οι Πατρινοί σκόραραν μόνο δύο φορές στα τελευταία 4 παιχνίδια, αφού μόνο ο Αραβίδης “κάλυψε” στο γκολ, το κενό του τραυματία τελευταία, Κουσκουνά και με τον Χρήστο Παρασκευόπουλο στο τιμόνι τους ευελπιστούν για ένα αποτέλεσμα που θα τους ξαναβάλει δυνατά στη μάχη της κορυφής.

Η ομάδα της Πάτρας θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου έτσι να μπορέσει να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και να μπει με άλλον αέρα στο δεύτερο μισό του φετινού πρωταθλήματος. Ο Ανδρέας Γκάμαρης από τον Σύνδεσμο Αθηνών θα διευθύνει το ματς της Κυριακής ανάμεσα στην Παναχαϊκή και την Ξάνθη. Βοηθοί του θα είναι ο Γιάννης Καραλής (Ηλεία), ο Γιώργος Χριστοδούλου (Ημαθίας) και 4ος ο Άγγελος Μπακογιάννης (Αθηνών).

Η αποστολή: Κολοβούρης, Σούλης, Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Πλιάτσικας, Λαρέα, Πάνος, Αποστολόπουλος, Μπελεζάκης, Σταμόπουλος, Μπρους, Μουστακόπουλος, Κόκας, Ανάκογλου, Παπαδόπουλος, Γιούσης, Σκεπετάρης, Τσερούτι, Μπάτροβιτς, Μασούρας, Αραβίδης.