Μάχη «τιτάνων» στο Λονδίνο

Μάθετε τα πάντα για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες

Μπορεί το ματς του Βελγίου με την Πορτογαλία να ήταν το ντέρμπι των… νέων δυνάμεων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, όμως το ματς που ξεκάθαρα ξεχωρίζει από το «καλεντάρι» της φάσης των «16» του Γιούρο, είναι το Αγγλία-Γερμανία.

Μιλάμε για δυο από τις πιο παραδοσιακές σχολές ποδοσφαίρου στον κόσμο, δυο χώρες-ομάδες που έχουν από πολύ παλιά μια σπουδαία παράδοση στο χώρο, όπως και μια κόντρα που κρατάει αρκετά χρόνια.

Αγγλία: Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο να πάρει την πρόκριση για τα νοκ-άουτ η Αγγλία, ασχέτως αν χρειάστηκε τη νίκη στο τελευταίο της ματς κόντρα στη Τσεχία για να πάρει την 1η θέση στον όμιλό της. Η εικόνα των «λιονταριών», πάντως, δεν έπεισε πως υπάρχει το «μέταλλο» εκείνο που θα τους φτάσει μακριά και χρειάζεται το κάτι παραπάνω μέσα στο γήπεδο για να πείσουν για το αντίθετο. Άτυχοι οι Άγγλοι στις διασταυρώσεις, καθώς η τύχη τους έφερε κόντρα στην πολύ ισχυρή Γερμανία, που τερμάτισε 3η στον όμιλό της. Ο Σάουθγκεϊτ δεν έχει απουσίες και η μόνη θέση που «παίζεται» είναι αυτή στα χαφ μεταξύ Μάουντ και Γκρίλις.

Γερμανία: Μετά το εντυπωσιακό 4-2 επί της Πορτογαλίας στον όμιλο, η Γερμανοί είχαν ίσως τη… μύτη ψηλά και οι σκληροτράχηλοι Ούγγροι τους είχαν για 80 λεπτά στα «σχοινιά», αναφορικά με την πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ. Ακόμα και έτσι, πάντως, τα «πάντσερ» πήραν αυτό που ήθελαν από το ματς, βρίσκονται στους «16» και το τουρνουά τώρα αρχίζει γι’ αυτούς. Η ποιότητα της ομάδας του Λεβ είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και αν οι συνθήκες του αγώνα την ευνοήσουν, η Γερμανία μπορεί να κάνει τρομερά πράγματα στο επιθετικό κομμάτι. Μόνο ο Κλόστερμαν λείπει, κανένα θέμα στο αρχικό σχήμα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αρχικά, οφείλουμε να πούμε πως διαφωνούμε με τον φαβοριτισμό της Αγγλίας. Ναι μεν το ματς θα γίνει στο «Γουέμπλεϊ», όμως οι Γερμανοί έχουν δείξει καλύτερα στοιχεία στα τρία πρώτα ματς. Επιλογή μας θα είναι το γκολ-γκολ στο 1.80 του Stoiximan, καθώς δύσκολα θα αντέξουν οι δυο άμυνες για 90 λεπτά.

Για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)