Μέσω “τρίτου” ρώτησε για το γήπεδο του Λιμνοχωρίου

Το γηπεδικό είναι ένα από τα “καυτά” θέματα που απασχολεί σχεδόν κάθε χρόνο την εκάστοτε διοίκηση της Παναχαϊκής.

Δυστυχώς οι “κοκκινόμαυροι” εδώ και πολλά χρόνια δεν έχουν κάτι σταθερό για να μπορούν να προπονούνται σε καθημερινή βάση χωρίς προβλήματα και ως εκ τούτου το ψάξιμο κάθε χρόνο είναι αναπόφευκτο. Όπως όλα δείχνουν, η Παναχαϊκή θα βολεύεται και φέτος με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο (κυρίως το βοηθητικό), με το πλαστικό γήπεδο 9×9 και το δικό της κεντρικό γήπεδο της Αγυιάς, όταν αυτό είναι έτοιμο.

Ωστόσο, λίγες μέρες πριν παρθεί η απόφαση για συνεργασία με το Παμπελοποννησιακό Στάδιο, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ “ψάχτηκαν” και για μία άλλη περίπτωση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του patragoal.gr, οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξουσιοδότησαν “τρίτο” πρόσωπο εκτός της ομάδας, να κάνει επαφή με την διοίκηση του Λιμνοχωρίου για την παραχώρηση του γηπέδου για κάποιες προπονήσεις. Η συγκεκριμένη περίπτωση δεν προχώρησε, χωρίς να είναι γνωστοί οι λόγοι. Στο παρελθόν, την εποχή που διοικούσε ο Αλέξης Κούγιας είχε προπονηθεί εκεί πολλές φορές η ομάδα της Παναχαϊκής.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, κάτι αντίστοιχο να γίνει και με άλλα γήπεδα της περιοχής, αν μελλοντικά υπάρξει και πάλι πρόβλημα με τις προπονήσεις.