«Μίλησε» στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Παραλίας

ΣΚΟΡΕΡ: 49′ Ντεμάι, 67′ πεν. Σπυρόπουλος, 76′ Σταυριανόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Παπαδόπουλος      

ΑΠΟΒΟΛΗ: 65’ Μπαρδάκης

Περίφημα τα πηγαίνει και στο θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών η Δόξα Παραλίας που επιβλήθηκε με 3-0 του ΑΠΣ Πάτραι, παίρνοντας τη πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Στο 5′ τραυματίστηκε ο πορτιέρο του Πάτραι, Άγγελος Διαμαντόπουλος και τη θέση του πήρε ο Μπαρδάκης ο οποίος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 65΄ και οι «πράσινοι» έμειναν χωρίς τερματοφύλακα και με 10 παίκτες!

Στο 49΄ ο Ντεμάι με έμμεσο φάουλ είχε ανοίξει το σκορ, ενώ ο Μάριος Σπυρόπουλος από την «άσπρη βούλα» στη φάση που σημάδεψε το ματς έκανε το 0-2. Στο 76ο λεπτό ο Σταυριανόπουλος με ωραία ενέργεια διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Να σημειωθεί πως ακυρώθηκε κανονικό γκολ του Μάριου Σπυρόπουλου προηγουμένως, ενώ αποβλήθηκε και ο προπονητής του Πάτραι, Φίλιππος Σχοινάς από τον πάγκο της ομάδας του.

ΠΑΤΡΑΙ (Φ. Σχοινάς): Διαμαντόπουλος (12’ λ.τ. Μπαρδάκης), Ρήγας (61’ Ραμαντάνης), Πόγκας, Σταθόπουλος, Ντινόπουλος, Σπανός, Νικολάι, Αναγνώστου, Κατσιγιάννης (82’ Τσάμης), Μιχαηλίδης, Χριστοδουλόπουλος (61’ Κριμπάς).

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Χ. Γερολυμάτος-Δ. Ξηνταρόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Μπουρλάκης (82’ Παπουλής), Νικολόπουλος, Σπυρόπουλος (75’ Καραπατάκης), Ανδρικόπουλος, Μπινιέρης (90’ Τσιβγενίδης), Ντεμάι (87’ Κανελλακόπουλος), Σταυριανόπουλος.