Μίλτος Μητρόπουλος: «Ο Άρης Πατρών έχει τις δυνατότητες να τερματίσει ψηλά»

Ένα παίκτη πολυτέλεια για το τοπικό έχει στο ρόστερ της η ομάδα της Πλατείας Ελευθερίας, καθώς ο Μίλτος Μητρόπουλος έχει αγωνιστεί σε εθνικές κατηγορίες στις παρακάτω ομάδες ( Αστέρα Αμαλιάδας, ΠΑΟ Βάρδας, Παναχαϊκή, Αχαϊκή, Πανμοβριακός Ριόλου και Παναιγιάλειος).

Ο Μίλτος Μητρόπουλος μίλησε στο www.patragoal.gr: «Εγώ προσωπικά θα ήθελα το πρωτάθλημα να ήταν ένας όμιλος να έπαιζαν όλοι με όλους και να έτσι να βγει ο πρωταθλητής.

Πιστεύω όμως ότι φέτος θα είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Α΄ Κατηγορίας, γιατί έχουν δυναμώσει όλες οι ομάδες με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Τώρα όσο για το τι με έφερε στον Άρη Πατρών είναι πολύ οι παράγοντες που με έκαναν να πω το ναι και μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος για την επιλογή μου.

Ο φετινός στόχος της ομάδας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην βαθμολογία».

Και πρόσθεσε: «Αυτό το λίγο διάστημα που βρίσκομαι στην ομάδα πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε πολύ καλή πορεία, έχουμε πολύ καλό σύνολο πρώτα απ΄ όλα οργάνωση που θα την ζήλευαν και ομάδες από εθνικές κατηγορίες. Η διοίκηση είναι πάντα κοντά μας ώστε να μην μας λείπει τίποτα και έχουμε ένα αξιόλογο προπονητή τον κ. Βογιατζή.

Προσωπικός μου στόχος είναι να είμαι υγιείς να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και από εκεί και πέρα έχει ο θεός.

Τέλος θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουμε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία και όλα τα άλλα θα έρθουν».

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς