Ματς βγαλμένο από τη… Premier League

Διαιτητής: Σπυρόπουλος (Ασημακόπουλος-Γκάβος)

Σε ένα παιχνίδι όπου όσοι ήταν τυχεροί και το παρακολούθησαν,θα το θυμούνται για πολύ καιρό καθώς Αχαϊκός και Καμίνια αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 4-4.

Στην αρχή του παιχνιδιού η ομάδα του Χρήστου Γκρέκα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 13′ άνοιξε το σκορ όταν ο Σκούρτας με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Για τα Καμίνια η αντίδραση ήταν άμεση και στο 19′ ο Αντωνόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά με πάσα στον Κανελλόπουλο ο οποίος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-1. Στο 27′ ο Έξαρχος ανέτρεψε εντός περιοχής τον Αντωνόπουλο με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Α.Βέσσης για την ανατροπή και το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν οι σειρά των φιλοξενουμένων να μπουν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 50′ ο Γ.Πήττας έκανε την σέντρα από τα αριστερά για να έρθει με πλασέ ο Αντωνόπουλος να γράψει το 1-3.

Στην συνέχεια όπως ήταν λογικό ο Αχαϊκός έβαλε την μπάλα κάτω με ωραία κυκλοφορία και άρχισε να πιέζει τα Καμίνια, ώσπου στο 70′ ο Σκούρτας με εκπληκτική ατομική ενέργεια έδωσε πάσα στον Ξηροκώστα και αυτός μείωσε σε 3-4.

Στο 76′ ο Αχαϊκός κατάφερε να ισοφαρίσει σε 4-4 όταν ο Ξηροκωστας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή από τα αριστερά με τον Δ.Βέσση να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα.

 Αμέσως μετά το γκολ το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά καθώς και οι δύο ομάδες πίεζαν για να σημειώσουν το πολυπόθητο τέρμα και στο 81′ ο Τζουραμάνης έκανε ωραία κάθετη πάσα και ο Σκούρτας ανατράπηκε εντός περιοχής με τον Διαιτητή να καταλογίζει το σημείο του πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξηροκώστας αλλά ο Δ.Βέσσης απέκρουσε και κράτησε το 4-4 ενώ μάλιστα εξιλεώθηκε αφού στο 4ο γκολ του Αχαϊκού φέρει μεγάλη ευθύνη. Με αυτήν την ισοπαλία ο Αχαϊκός βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου με 10 βαθμούς, ενώ από την άλλη πλευρά τα Καμίνια βρίσκονται στην 12η θέση με 5 βαθμούς.

Συνθέσεις:

ΑΧΑΪΚΟΣ (Χρήστος Γκρέκας) : Καμπετσώνης, Νικολόπουλος, Παναγιωτόπουλος (65’Δρόσος), Κανελλόπουλος, Έξαρχος, Μπαρλάς (90’Νικολακόπουλος), Γραμματικός, Ψαρράς, Τζουραμάνης, Σκούρας, Σταυριανός (46’Ξηροκώστας).

ΚΑΜΙΝΙΑ (Γιώργος Κάρδαρης): Δ.Βέσσης, Κ. Πήττας, Γ. Πήττας(76’Παπαδάτος), Θεοδωρόπουλος (46’Σωτηρόπουλος), Σταυρόπουλος, Ντεμίρης, Α.Χατζηπάπας, Κανελλόπουλος (72’Ασημακόπουλος), Αντωνόπουλος, Α.Βέσσης, Α.Χατζηπάπας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς