Ματς με γκολ στη Τραπεζούντα

Μάθε τα πάντα για την παμε στοιχημα εγγραφη

Μετά τα πρώτα ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, σήμερα έχουμε το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων του Κόνφερενς Λιγκ, πάντα για τον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, με τις ομάδες να μειώνονται και τα ματς να γίνονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικά.

Το παιχνίδι που έχουμε «κυκλώσει» για σήμερα, θα γίνει στην Τραπεζούντα της Τουρκίας, με την Τραμπζονσπόρ να παίζει το πρώτο επίσημο ματς της κόντρα στην ισχυρή Μόλντε.

Τραμπζονσπόρ: Πάλεψε πολύ σκληρά πέρσι στο πρωτάθλημα η Τράμπζον, είχε αρκετές ελπίδες ακόμα και για τον τίτλο στα μέσα της χρονιάς, όμως ένα σερί από ισοπαλίες τον Απρίλιο την άφησαν πιο πίσω από Μπεσικτάς, Γαλατά και Φενέρ, με αποτέλεσμα να… συμβιβαστεί με την 4η θέση. Φέτος θα ψάξει για κάτι παραπάνω και ασχέτως αν το πρωτάθλημα αργεί ακόμα, κινήσεις όπως αυτές των Χάμσικ και Ζερβίνιο, δείχνουν τις προθέσεις της. Στα φιλικά ήταν πολύ καλή, όμως το ματς κόντρα στη Μόλντε θα είναι διαφορετικό, μιας και είναι το πρώτο επίσημο και μάλιστα πολύ δύσκολο. Στόχος της είναι η νίκη με ένα καλό σκορ, ώστε να μην κινδυνεύσει στη Νορβηγία.

Μόλντε: Η πρωτοπόρος του Νορβηγικού πρωταθλήματος Μόλντε, μπορεί πέρσι να μην κατάφερε να φτάσει στον τίτλο, όμως φέτος έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν και θέλει και μια Ευρωπαϊκή διάκριση. Αφού πέρασε έστω και δύσκολα τη Σερβέτ στον προηγούμενο γύρο, η ομάδα από τη Νορβηγία έχει ακόμα ένα δύσκολο έργο, αυτή τη φορά απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα. Θα πάει στην Τουρκία, λοιπόν, με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα και θα δώσει πολλή βάση στη φυσική κατάσταση των παικτών, μιας και έχει ήδη παίξει κοντά στα 20 επίσημα ματς, ενώ η Τράμπζον δεν έχει κανένα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η μεν γηπεδούχος έχει ένα ρόστερ γεμάτο ποιότητα και φαντάζει ως το φαβορί για την πρόκριση, όμως η Μόλντε έχει ρυθμό και στη συγκεκριμένη φάση έχει ότι απαιτεί η περίσταση ακόμα και για να πάρει αποτέλεσμα μέσα στη Τουρκία. Πιο σίγουρο σημείο φαντάζει το να σκοράρουν αμφότερες, στο 1.67 από τη Novibet.

Δωρεάν προγνωστικά Άρχοντας σε νόμιμες Στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)