Ματς-πρόκληση στην Άρτα για το Διαγόρα Βραχνεΐκων

Πλησιάζουμε στο φινάλε πρώτου γύρου για το πρωτάθλημα, με ένα ματς δύσκολο, αλλά και… πρόκληση με τους Βραχνιώτες να αντιμετωπίζουν σήμερα (15:00) στην Άρτα την ιστορική Αναγέννηση. Η ομάδα του Αλέξη Σπηλιόπουλου προέρχεται από δύο νίκες και μία ισοπαλία και προφανώς θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί.

To θετικό είναι ότι επιστρέφει ο Φώτης Γεωργαντόπουλος που εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του, όπως και ο Σταύρος Δημόπουλος που είναι αρκετά καλύτερα όσον αφορά τον τραυματισμό του. Δεν υπολογίζονται οι Νίκος Βλασόπουλος, Άκης Τσεκούρας και Πάρης Καλλιτσουνάκης, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί του Αντώνη Σάρρη με τη συμμετοχή του να είναι αμφίβολη.

Στην Αναγέννηση Άρτας ο Τάσος Νταλάκας δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση τον τραυματία γκολκίπερ Μπροκάκη και τους στρατεύσιμους Κραμπή και Χεμπέγια, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αναστασιάδη, ο οποίος πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις, όμως πιθανόν ο προπονητής του να μην ρισκάρει την συμμετοχή του στο σημερινό παιχνίδι.

Διαιτητής θα είναι ο Τζόβας από τον σύνδεσμο Ηπείρου. Βοηθοί του οι Κέφης (Πρέβεζας/Λευκάδας) και Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας), ενώ παρατηρητής ο κ. Καψάλης από τη γειτονική Αιτωλοακαρνανία.