Ματσάρα και “Χ” στο Πετρωτό

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι όπου από την αρχή είχε πολύ ωραίο ρυθμό η Περιβόλα κατάφερε να ισοφαρίσει στο τέλος (2-2) και να πανηγυρίσει έναν σπουδαίο βαθμό όπως αποδείχθηκε κόντρα στον Φαραϊκό.

Αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι πως η Περιβόλα από το 80′ αγωνιζόταν με 10 παίχτες λόγω τραυματισμού του Μακρόπουλου με τον coach Μιχαλιτσιάνο μοιραία να μην μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, καθώς είχε πραγματοποιήσει και τις 5 αλλαγές τους.

Η ομάδα του Θανάση Νταγιούκλα ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο 22′ ο Γκόρος με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πιο μπροστά από τον χώρο της μεσαίας γραμμής άνοιξε το σκορ (σε ένα τέρμα όπου έχει ευθύνη ο τερματοφύλακας της Περιβόλας ο οποίος ξεγελάστηκε από την πορεία της μπάλας).

Στο 39′ ο Βέρρας εκτέλεσε το φάουλ ο Τσάμης πήρε την κεφαλιά με τον Τσάκωνα να αποκρούει εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία.

Μετά από δύο λεπτά ο Τσεκούρας εκτέλεσε το κόρνερ ο Σταμπολτάς έπιασε την κεφαλιά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια το σουτ του Αντωνόπουλου εξουδετερώθηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του Φαραϊκού.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 47′ ο Συρμής έκανε το παράλληλο γύρισμα αλλά το πλασέ του Μπακόπουλου σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι. Στο 51′ ο Συρμής βγήκε σε ευνοϊκή θέση για γκολ αλλά προτίμησε να πλασάρει στον Σταμπολτά με αποτέλεσμα αυτός χωρίς την κατάλληλη ισορροπία να κάνει το σουτ με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.

Στο 72′ ο Φαραϊκός θα διπλασιάσει τα τέρματα του όταν ο Τσάμης θα κάνει βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και με τετ α τετ ο Βέρρας θα κάνει το 0-2. Στο 81′ μακρινό σουτ του Σεγγουνή θα σταματήσει στο οριζόντιο δοκάρι (3ο δοκάρι για την Περιβόλα).

Στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού ο αγώνας έγινε συγκλονιστικός, συγκεκριμένα στο 86′ ο Συρμής έκανε από τα αριστερά το παράλληλο γύρισμα και με πλασέ ο Βιβλιάκης μείωσε σε 1-2. Στις καθυστερήσεις και στο 91′ ο Λαζανάς εκτέλεσε το φάουλ με τον Τσάμη να παίρνει την κεφαλιά και άθελά του να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-2.

Στο 93′ σέντρα του Βέρρα από τα δεξιά κεφαλιά του Λάβδα θα αποκρούσει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Τσάκωνας. Στην συνέχεια του κόρνερ η μπάλα “κόλλησε” στην άμυνα της Περιβόλας αλλά το σουτ που επιχείρησε παίχτης του Φαραϊκού κατέληξε άουτ.

Με αυτή την ισοπαλία η Περιβόλα έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από την απευθείας παραμον, ενώ αντιθέτως ο Φαραϊκός έφτασε τους 10 και βρίσκεται ακριβώς στην 11η θέση όπου είναι και η παραμονή, αφού υπερτερεί κόντρα στον Ολυμπιακό Πατρών που έχει και αυτός 10 βαθμούς.

Συνθέσεις:

ΠΕΡΙΒΟΛΑ (Γιώργος Μιχαλιτσιάνος): Τσάκωνας, Βιβλιάκης, Αντωνόπουλος (46′ Φελέκης), Μακρόπουλος, Κοκκίνης (55’Μαντζαβίνος), Μπαρδούσης, Συρμής, Τσεκούρας (46’Παντελής), Σταμπολτάς, Λαζανάς, Αθανασάτος (27′ λ.τ. Μπακόπουλος-67′ Σεγγούνης).

ΦΑΡΑΪΚΟΣ (Θανάσης Νταγιούκλας): Μήλας, Κυριακόπουλος, Μακρόπουλος (15′ λ.τ.Περδίκης), Τσάμης, Γκόρος, Γιάνναρος, Μητρόπουλος, Ρόζος (77′ Αρκούδης), Λάβδας, Βέρρας, Θεοδωρόπουλος (70′ Μπαρούνης).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς