Ματσάρα με «Χ»αμένες και τις δύο στα Ζαρουχλέϊκα!

Γήπεδο Ζαρουχλεΐκων: Παναγιώτης Σουτζόγλου!

Διαιτητής: Φωκάς Αλέξανδρος (Ανδριανός Μιχάλης, Σωτηρόπουλος Δημήτριος)

Σκόρερ: 17′ Τσίτσαρης, 65′ Γκότσης Π, 69′ Μπακόπουλος – 3′ Ταγάρας, 6′ Γκολφινόπουλος, 9′ Ντινόπουλος.

Ματσάρα στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων με τον Ατρόμητο Πατρών και την Αναγέννηση Ψαθοπύργου να αναδεικνύονται ισόπαλoι 3-3 σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και να μοιράζονται τους βαθμούς. Είναι ενδεικτικό ότι η Αναγέννηση προηγήθηκε στο 9ο λεπτό με 0-3, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει κατά τι διάρκεια του ματς το υπέρ της προβάδισμα, με τους “πορτοκαλί” στο τέλος να χάνουν μεγάλη ευκαιρία για τη μεγάλη ανατροπή.

Φιλμ:

3′ Γκολ για τον Ψαθόπυργο, έπειτα από το λάθος διώξιμο του Καλλιακμάνη, ο Ταγάρας έκανε την κόντρα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

6′ Γκοοολ για τον Ψαθόπυργο, έπειτα από την εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκολφινόπουλου, έστειλε απευθείας την μπάλα στα δίχτυα για το 0-2.

9′ Τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους, έπειτα από την εκτέλεση κόρνερ του Παπαπέτρου, ο Ντινόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-3.

15′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν έκανε τη σέντρα ο Νικολάι από τα αριστερά, ο Τσίτσαρης έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Ντάτσος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

17′ Γκολ για τον Ατρόμητο, όταν ο Γκότσης έκανε την κάθετη μπαλιά μέσα στην περιοχή, ο Τσίτσαρης με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-3.

35′ Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Παπασπυρόπουλος έπιασε το πλασέ στην κίνηση αλλά ο Ντάτσος έκανε δύσκολη απόκρουση.

40′ Ένα μακρινό σουτ από τον Γκότση Π, η μπάλα κατέληξε δίπλα από το δοκάρι άουτ.

52′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Γκότσης Ν με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

56′ Απίστευτο λάθος από τον Ντάτσο, έκλεψε ο Γκότσης Π αλλά δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ και οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ. Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο.

65′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, έπειτα από το γύρισμα του Μαργώνη από τα δεξιά, ο Γκότσης Π με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3.

69′ Γκοοολ για τον Ατρόμητο, έπειτα από την ωραία ενέργεια του Μπακόπουλου από τα δεξιά, έφερε την μπάλα στο αριστερό, έκανε το πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-3.

74′ Καλή ευκαιρία για τον Ατρόμητο να κάνει την ανατροπή, όταν ο Χριστόπουλος εκτέλεσε το φάουλ απευθείας, η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

86′ Απίθανη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Νικολάι έκανε το γύρισμα από τα δεξιά, ο Παλούκης εξ επαφής με πλασέ έχασε τεράστια ευκαιρία για την ανατροπή.

90+1 Τεράστια ευκαιρία για τον Ατρόμητο, όταν ο Χριστόπουλος έκανε το σουτ από τα αριστερά και έξω απ’την περιοχή, ο Ντάτσος έκανε την απόκρουση και στη συνέχεια ο Γκότσης Ν δεν πρόλαβε να βάλει την μπάλα στα δίχτυα, καθώς οι αμυντικοί έδιωξαν σε κόρνερ.

Συνθέσεις:

Ατρόμητος Πατρών (Βασίλης Φίλιππας): Καλλιακμάνης, Πανταζόπουλος, Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Τσίτσαρης, Νικολάι, Παλούκης, Γκότσης Ν., Τσάκωνας (60′ Μαργώνης), Μπακόπουλος, Γκότσης Π.

Αναγέννηση Ψαθοπύργου (Κώστας Τσιπιανίτης): Ντάτσος, Θεοδωρόπουλος, Καλαμπόκας (64′ Σάχι), Ντινόπουλος (72′ Αλεμής) 84′ αποβολή, Τελέγκος, Πουρνατζής, Μπουρίκας, Γκολφινόπουλος, Μιχαΐτα (64′ Σούρσος), Παπαπέτρος, Ταγάρας (87′ Ρήγας).