Ματσάρα που έληξε ισόπαλη στο Πετρωτό

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο του Πετρωτού Άτλας και Δάφνη Πατρών μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση έληξε στο 3-3.

Με αυτήν την ισοπαλία η ομάδα του Βασίλη Μπαλατή βρίσκεται στην 5η θέση με 16 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Σάκη Κατσαντούλα βρίσκεται στην 14η θέση με 5 βαθμούς και στο -3 από την 11η θέση και στην απευθείας παραμονή. Ο Άτλας ήταν αυτός που μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και απείλησε πρώτος στο 15′ όταν ο Χριστόπουλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά αλλά την προβολή του Δημοπούλου απέκρουσε ο Σολωμός.

Η Δάφνη απάντησε στις ευκαιρίες στο 20′ αλλά το πλασέ του Πανταζόπουλου απέκρουσε ο Πούλιος. Στο 35′ ο Άτλας άνοιξε το σκορ με σουτ του Χριστόπουλου,ενώ πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στην ανάπαυλα του πρώτου ημιχρόνου ο Θοδωρής στο 44′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 46′ η Δάφνη μείωσε σε 2-1 με πολύ ωραία μακρινή εκτέλεση φάουλ του Σωτηροπούλου, με τον Πούλιο να χάνει εντελώς την φάση και στην συνέχεια μοιραία να μαζεύει την μπάλα από τα δίχτυα του.

Στο 53′ τραγικό λάθος στην άμυνα της Δάφνης ο Χριστόπουλος θα κλέψει την μπάλα και με ψύχραιμο πλασέ θα κάνει το 3-1. Στο 55′ η Δάφνη θα ξαναμπεί πάλι στην διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος καθώς ο Σωτηρόπουλος εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά με τον Μάρκου να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2.

Στο 70′ πολύ ωραίο πλασέ του Πανταζόπουλου θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Πούλιος. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά και στο 87′ η Δάφνη κατάφερε να ισοφαρίσει σε 3-3 όταν ο Θεοδοσόπουλος έκανε το σουτ ο Πούλιος έκανε ασταθής απόκρουση και ο Βασίλης Ρόδης που πριν από ένα λεπτό είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-3.

Συνθέσεις:

ΑΤΛΑΣ (Βασίλης Μπαλατής): Πούλιος, Λένης, Παπαδόπουλος, Κοπζάρου, Βίτσος, Θοδωρής, Χριστόπουλος, Τσερικλός (71’Φλωράτος), Τριαντόπουλος, Τάχος, Δημόπουλος (66′ Κυρσανίδης).

ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ (Σάκης Κατσαντούλας): Σολωμός, Νεκ.Ρόδης, Μάρκου, Ζέρβας, Σωτηρόπουλος, Νικολογιάννης (86′ Β.Ρόδης), Πανταζόπουλος (71′ Γιαννακόπουλος), Πόγκας (80′ Τσίλιος), Διαμαντόπουλος (92′ Σπανός), Χρυσοβέργης, Θεοδοσόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς