Ματσάρα στα Ζαρουχλέικα και… 3-3!

ΖΑΡΟΥΧΛΕΪΚΑ: Αποστόλης Νικολόπουλος

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χρονάς (Μπαλτάς-Παπαδιονυσίου)

ΣΚΟΡΕΡ: 8′ 42′ Ανδρεόπουλος, 83′ Κωστής – 57′ 81′ Πυρρής, 74′ Δημητρακόπουλος

Μετά από ένα τρομερό παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που σημειώθηκαν τέσσερα τέρματα Ατρόμητος Πατρών και Αχαϊκή εξήλθαν ισόπαλες 3-3 στο δημοτικό γήπεδο Ζαρουχλεΐκων, σε αγώνα για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Χρήστου Καραπίτσου προηγήθηκε στο 8’ και στο 42΄  με έναν πρώην ποδοσφαιριστή της Αχαϊκής τον Δημήτρη Ανδρεόπουλο o oποίος δεν πανηγύρισε τα γκολ που σημείωσε.  Ο Αλέξης Γαβριλόπουλος «έριξε στο παιχνίδι» τον Νίκο Πυρρή στο δεύτερο μέρος και ο νεαρός παίκτης τον δικαίωσε, αφού σημείωσε δύο γκολ.

Είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Δημητρακόπουλος σε 2-2, ύστερα από «γκάφα» της άμυνας και ο Κωστής στο 83΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-3. Ο Ατρόμητος έδειξε καλά στοιχεία και βελτιωμένο πρόσωπο στο πρώτο παιχνίδι του Καραπίτσου στον πάγκο της ομάδας.

ΦΙΛΜ:

2΄ Διαγώνιο σουτ του Δ. Φραγκούλια, σωτήρια επέμβαση του Αθανασακόπουλου ο Δημητρακόπουλος στη συνέχεια της φάσης δεν θα μπορέσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

8΄ Σέντρα του Δ. Χριστόπουλου από τα αριστερά ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος από κοντά με κεφαλιά ανοίγει το  σκορ 1-0.

40΄ Ωραία ενέργεια του Δημητρακόπουλου από τα δεξιά, «έσπασε» στον Παρασκευόπουλο ο οποίος έπιασε το σουτ που κόντραρε στα σώματα αμυνόμενων και κατέληξε κόρνερ.

42΄ Πανομοιότυπο γκολ με το πρώτο, με δημιουργό τον Κωστή αυτή την φορά και αποδέκτη το κεφάλι του Ανδρεόπουλου για το 2-0.

57΄ Σέντρα Αναγνωστόπουλου, λάθος του Αθανασακόπουλου σε κενή εστία ο Πυρρής μειώνει σε 2-1.

62΄ Κόρνερ του Γραμματικόπουλου, ο Ανδρεόπουλος στην πορεία της μπάλας δεν θα μπορέσει να την βρει για να την στείλει στα δίχτυα.

73΄ Σουτ του Μπακόπουλου έδιωξε ο Πάγκαλος.

74΄ Λάθος συνεννόηση της άμυνας των γηπεδούχων ο Δημητρακόπουλος προ κενής εστίας θα ισοφαρίσει σε 2-2.

81΄ Κόρνερ για τους φιλοξενούμενους ο Πυρρής με ένα  γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή κάνει την ολική ανατροπή 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

83΄ Απίστευτη αντεπίθεση για τους «πορτοκαλί» και ο Άκης Κωστής με απίστευτο σουτ φέρνει το ματς στα ίσα για το τελικό 3-3.

Συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος):  Aθανασακόπουλος, Γερογιάννης, Δ. Χριστόπουλος, Παπασπυρόπουλος, Δενδρινός, Παπαγεωργίου Β. (85΄ Μολφέτας), Παπαγεωργίου Ν. (67΄ Μαντάς), Κωστής, Ανδρεόπουλος, Γραμματικόπουλος, Γκότσης Π. (71΄ Μπακόπουλος).

AXAΪΚΗ (Αλ. Γαβριλόπουλος):  Πάγκαλος, Γεωργόπουλος (85΄ Ζέλος), Δ. Φραγκούλιας (62΄ Μωραΐτης), Αναγνωστόπουλος, Παπαστεργίου, Μπακάλης, Παρασκευόπουλος, Γερασιμόπουλος, Θ. Φραγκούλιας (46΄ Πυρρής), Δημητρακόπουλος, Σουρανής.