Μαχαιρώματα σε αγώνα Γ’ Εθνικής;

Η ΕΠΣ Κέρκυρας προχώρησε σε τρομερές καταγγελίες για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση Μέγας Αλέξανδρος Ημαθίας – ΑΕ Λευκίμμης για τη Γ΄ Εθνική.

Σε επιστολή που έστειλε προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, η ΕΠΣ Κέρκυρας καταγγέλλει επίθεση των οπαδών των γηπεδούχων σε εκείνους των φιλοξενούμενων με ρόπαλα και μαχαίρια με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί ακόμα και παραγόντων της ΑΕ Λευκίμμης.

Αναλυτικά η επιστολή:

“Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας εκφράσουμε τον αποτροπιασμό μας, για τα θλιβερά γεγονότα που έλαβαν χώρα χθες Κυριακή 3.04.2022 στον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας, μεταξύ των σωματείων Μ .ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ -ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, με την ανοχή της Ελληνικής Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΑΤ Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι νοσηλεύονται σε νοσοκομείο του Νομού, δυο διοικητικοί παράγοντες του σωματείου ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ και παρακαλούμε να διερευνήσετε για τυχόν ευθύνες των σοβαρών τραυματισμών των συγκεκριμένων κυρίων.

Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι προς το τέλος περίπου του αγώνα, ομάδα ροπαλοφόρων της γηπεδούχου ομάδας( Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΗΜΑΘΙΑΣ) εισήλθε στο τμήμα της κερκίδας όπου καθόταν οι οπαδοί της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, και υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα καθώς και μαχαιρώματα από αυτούς τους ροπαλοφόρους με την ανοχή των αστυνομικών δυνάμεων που περιφρουρούσαν τον χώρο.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ γνωρίζουμε την ευαισθησία σας για τέτοιου είδους γεγονότα και επειδή το Ελληνικό Ποδόσφαιρο δεν αντέχει άλλους νεκρούς, σας παρακαλούμε θερμά να διερευνήσετε για την βασιμότητα των θλιβερών αυτών γεγονότων και να μας ενημερώσετε”.

Η ΕΠΣ Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση και κατά του διαιτητή της αναμέτρησης. Ο ρέφερι Κώστας Σιδηρόπουλος έδωσε τρία πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων εκ των οποίων το τρίτο στις καθυστερήσεις του αγώνα που έκρινε και τον νικητή.

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος και για φραστική επίθεση του διαιτητή στον προπονητή των φιλοξενούμενων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Είμαστε μια νέα διοίκηση πέντε μηνών και ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι σε ένα τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα γινόμαστε το Χάρκοβο του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Γιατί είμαστε μόνοι-μικροί-ασήμαντοι και τόσο αφελείς να πιστεύουμε ότι η νέα τάξη πραγμάτων στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετική από το θλιβερό παρελθόν.

Χθες, 3 του Απρίλη στο γήπεδο Μεγάλου Αλεξάνδρου Ημαθίας, μια ομάδα από ένα νησί έπαιζε έναν αγώνα ποδοσφαίρου, διαιτητής ορίστηκε από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, κάποιος κύριος Σιδηρόπουλος, γνωστός κατά τα άλλα σε όλη την Βόρεια Ελλάδα για την αθυροστομία του και προφανώς για το μίσος του για το ποδόσφαιρο .

Παρά τις οχλήσεις προς την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟαπό τους παράγοντες της ΕΠΣ Κέρκυρας και την ομάδας της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ επέμειναν στην τραγική αυτή επιλογή και τον φύτεψαν γνωρίζοντας τις πιθανές παρενέργειες.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ο κύριος Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ,συντηρεί στην κοινωνία του ποδοσφαίρου τον συγκεκριμένο διαιτητή, γνωρίζοντας το ποιόν του και το παρελθόν του. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

Ο συγκεκριμένος διαιτητής εκτός των βάναυσων και εγκληματικών του λαθών, που συνοψίζονται ως εξής: 3 πέναλτι κατά της ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ, το τελευταίο στο 98ο λεπτό, 5 αποβολές όλες κατά της ΑΕΛ, είχε το θράσος να καθυβρίζει σε ολόκληρο τον αγώνα τους πάντες.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η κόκκινη κάρτα, στον προπονητή της ΑΕΛ ΚΟΡΟΜΠΟΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, όπου του υπέβαλλε και μήνυση για αυτό με την φράση « ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ Γ@@Ω ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΛΗΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ» και άλλα πολλά που θα χρειαζόταν σελίδες που βεβαίως αποτελούν τον ορισμό της δυσφήμισης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;