Μαχητικός ο Παναιγιάλειος, αλλά «λύγισε» στο Καναλάκι

Φώτο: imerazante.gr

Μπορεί να έχει αποχαιρετήσει την Γ΄Εθνική ο Παναιγιάλειος, αλλά το πάλεψε όσο μπορούσε σήμερα στο Καναλάκι γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 1-0. Με γκολ του Θεοδωράκη στο 25ο λεπτό με κοντινό πλασέ ο ΠΑΣ Αχέρων προσπέρασε το εμπόδιο του Παναιγιαλείου στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Στο 57ο λεπτό ο Ζδράβος ανετράπη από τον τερματοφύλακα του Παναιγιαλείου Ιωαννίδη με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα. Πέναλτι το οποίο η ομάδα του Καναλακίου δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ, καθώς ο Ιωαννίδης διόρθωσε το λάθος του αποκρούοντας την εκτέλεση του Βέρμπη.

Στο 89ο λεπτό απεβλήθη με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μακρίδης για τον Παναιγιάλειο και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ Αχέρων να παίρνει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Συνθέσεις:

ΑΧΕΡΩΝ: Βλάχος, Καπίας (35′ Εμβραϊζογλου – 88′ Πόγιας), Ντατίδης, Θεοδωράκης, Ζδράβος, Κωνσταντίνου, Παπανίκου, Γκότσης, Τσούτσης, Βέρμπης (68′ Ροβίνας), Γεωργίου (68′ Βασιλειάδης).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Μακρίδης, Σ. Αφούσι, Παπαδόπουλος, Γκασίδης (65′ Αναστόπουλος), Α. Αφούσι, Σκούτας (65′ Καράκουτης), Λιάτος (79′ Ψωμάρας), Τοκάμ, Βλαχόπουλος.