Μεγάλη επιτυχία στο τουρνουά μπιτς βόλεϊ στη μνήμη του Σάκη Ξένου (φωτογραφίες)

Μεγάλη επιτυχία είχε το τουρνουά μπιτς βόλεϊ που διεξήχθη στα γήπεδα Loux Beach Arena  και ήταν αφιερωμένο στη μνημη του παράγοντα του βόλεϊ, Σακη Ξένου ο οποίος πριν περίπου ένα χρόνο έφυγε ξαφνικά από την ζωή.

Συνολικά συμμετέχουν περισσότερες από 20 ομάδες στο τουρνουά που είχε τρεις κατηγορίες, τους παλαίμαχους που έγινε 3Χ3 και το μικτό  με όλους τους παίκτες να προσφέρουν θέαμα σε όσους βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις των γηπέδων, στη Λεύκα.

Μάλιστα οι διοργανωτές απόφασίσαν να δωρίσουν ένα ποσό και στην οικογένειά του Σάκη Ξένου ενώ οι νικητές κέρδισαν πλούσια δώρα από τους χορηγούς του τουρνουά.

Από εκεί και πέρα,  για την ιστορία, την 1η θέση στους παλαίμαχους πήρε η τριάδα των Ανδρέα Ηλιόπουλου, Γεράσιμου Αντύπα και Κώστα Ευαγγελάτου ενώ στο μικτό, την 1η θέση κατέκτησαν  το δίδυμο Ντόντης-Κούρκουλου.

Συγκινητική η στιγμή όταν ο υπεύθυνος του τουρνουά Γιώργο Χριστόπουλος έδωσε ένα κύπελλο για την προσφορά του Σάκη Ξένου και το παρέλαβε η σύζυγος   Βούλα Ξένου και η κόρη του Μαριφένια.