Μεγάλη νίκη για τη Γαλήνη στην πρεμιέρα

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με δυνατές και έντονες μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής η Γαλήνη βγήκε νικήτρια καθώς κέρδισε τον Πυρσό με σκορ 2-0. Να αναφέρουμε πως στο 65′ και ενώ το σκορ βρισκόταν στο 0-0 η ομάδα του Πυρσού αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ και να αλλάξει όλη την κατάσταση του παιχνιδιού.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο από πλευράς ευκαιριών καθώς και οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγαλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά στο 17′ ο τερματοφύλακας του Πυρσού απέκρουσε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάλσαμου.

Ενώ στο 37′ το μακρινό σουτ του Αυγερινού Λόη πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Πυρσός έχασε μία καλή ευκαιρία αλλά το φάουλ του Αυγερινού Λόη κατέληξε άουτ.

Για να έρθουμε στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Αυγερινού Λόη ο Τσαπικούνης ανατράπηκε από ποδοσφαιριστή της Γαλήνης εντός περιοχής με αποτέλεσμα ο Διαιτητής να καταλογίσει το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαρουλάς αλλά έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο και εκεί που όλα έδειχναν πως οι δύο ομάδες συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας ο Βάλσαμος είχε διαφορετική άποψη και με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σεράφης με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι ύστερα από σέντρα έγραψε το τελικό 0-2.

Συνθέσεις:

ΠΥΡΣΟΣ (Κ. Πλώτας): Παντζόγλου, Μαχμούντ, Ανδ.Λόης,Τσαπικούνης, Μαρουλάς, Γιαννόπουλος (54′ Γ. Σκούτας), Αντωνόπουλος, Αθανασόπουλος (70’Δριμάλας),Φράγκος, Αυγ.Λόης, Μπασιλάρης(80′ Αγγ.Σκούτας).

ΓΑΛΗΝΗ (Μ. Παπαγιάννης): Λάγιος,Π. Ραμαντάνης, Κακαφώνης, Καράμπουλας, Αβραμόπουλος (89’Τσακριλής), Λ.Ραμαντάνης, Καρράς, Βάλσαμος, Γιαννόπουλος (87’Γιατράς), Σεράφης, Γιαννοπολίτης (59’Μενύχτας).

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς