Μεγάλη νίκη για τη Νεάπολη Πατρών

Διαιτητής: Παπαχρήστος (Αργυρόπουλος-Σακελιάς)

Σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι η Νεάπολη Πατρών κέρδισε με σκορ 1-0 την ΑΕ Ροϊτίκων και την έπιασε στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.

Στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης είχαμε μία φάση που άναψε τα αίματα στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων όταν ο Δημητρόπουλος από τα δεξιά έβγαλε την σέντρα και με προβολή ο Αλεξόπουλος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μετά από περίπου 2-3 λεπτά ο Διαιτητής της αναμέτρησης καθώς συζήτησε με τον 1ο του βοηθό ακύρωσε το τέρμα μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για το καταλογισμό του οφσάιντ.

Στο 35′ η Νεάπολη άνοιξε το σκορ όταν ο Κουτσοκώστας έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή με τον τερματοφύλακα να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα.

Τέλος στο δεύτερο ημίχρονο τα Ροϊτικα έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς κέρδισαν πέναλτι αλλά ο πορτιέρο των γηπεδούχων απέκρουσε το πέναλτι του Παναγιωτόπουλου και χάρισε την πολύ μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Αρχικές Συνθέσεις:

ΝΕΑΠΟΛΗ ΠΑΤΡΩΝ (Α.Ζαφειρόπουλος): Μπαρλάς, Ντάλτας, Σπυρόπουλος, Πλέγας, Δριμάλας, Σταύρακας, Λεχουρίτης, Κατσιβέλης, Κουτσοκώστας, Ζαχαράτος, Γεροντίνης.

ΡΟΪΤΙΚΑ (Ν.Αθανασακόπουλος): Λίτης, Τζουβέκας, Σπηλιόπουλος, Πλώτας, Δημητρόπουλος, Γεωργόπουλος, Γιαννόπουλος,Μενύχτας, Αλεξόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τεμπονέρας.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς