Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την Περιβόλα

Μια μεγάλη νίκη που ισοδυναμεί με την μισή παραμονή πήρε η Περιβόλα, καθώς επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 κόντρα στο Σταροχώρι, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 11η θέση με 35 βαθμούς και στην θέση που ισοδυναμεί με την παραμονή στην Β κατηγορία.

Το παιχνίδι σε όλη την διάρκεια ήταν πολύ δυνατό,με έντονες μονομαχίες και με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα. Η ομάδα του Θ. Τσιάμη στην πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του παιχνιδιού κατάφερε να ανοίξει το σκορ και συγκεκριμένα στο 20′ ο Γ. Αντωνακόπουλος έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και σε κενή εστία από το ύψος της μικρής περιοχής ο Φ. Κατσαΐτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Τρία λεπτά βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Γ.Αντωνακόπουλος θα περάσει τον Πόγκα αλλά το πλασέ του θα περάσει ελάχιστα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η Περιβόλα θα φέρει το παιχνίδι στα ίσα με ψηλοκρεμαστό σουτ εντός περιοχής από τον Μονοκρούσο.

Δέκα λεπτά αργότερα σουτ του Τσεκούρα από πλάγια θέση θα αποκρούσει εντυπωσιακά ο Γκολώνης, ενώ στο επόμενο λεπτό το φάουλ του Μπενέτου θα καταλήξει πάνω από τα δοκάρια. Στο δεύτερο ημίχρονο η Περιβόλα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο,απείλησε στο 50′ με το φάουλ του Τσεκούρα που κατέληξε άουτ.

Για να έρθουμε στο 52′ όταν ύστερα από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας και αδράνεια από τους αμυντικούς του Σταροχωρίου ο Τσεκούρας θα περάσει τον Γκολώνη και σε κενή εστία θα γράψει το 2-1. Στην συνέχεια οι δύο ομάδες ήταν νευρικές με αποτελέσματα να μην υπάρχει κάποια αξιοσημείωτη ευκαιρία μπροστά από τις δύο εστίες.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού και συγκεκριμένα στο 92′ οπαδοί της Περιβόλας εκτός αγωνιστικού χώρου εξύβρισαν παίχτη των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα να έχουμε μια μικρή διακοπή για περίπου 5′ λεπτά με τους ψυχραιμότερους να ηρεμούν τα πνεύματα.

Τέλος στο 101′ το Σταροχώρι έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά το σουτ του Γουρδούπη εξουδετέρωσε εντυπωσιακά στην αριστερή του γωνία ο Πόγκας και χάρισε αυτή την σπουδαία νίκη στην ομάδα του. Την επόμενη αγωνιστική η Περιβόλα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δάφνη Πατρών ενώ το Σταροχώρι θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Ίκαρο Λακκόπετρας.

Συνθέσεις :

Περιβόλα (Γιώργος Μιχαλιτσιάνος): Πόγκας, Γιαννόπουλος, Μαντζαβίνος, Σταμπολτάς, Σταμόπουλος, Λαζανάς, Τσεκούρας, Μπαρδούσης, Μακρυπόδης (70′ Βαγγελάτος), Μπενέτος (93′ Συρμής), Μονοκρούσος (63′ Ν.Παντελής).

Σταροχώρι (Θοδωρής Τσιάμης): Γκολώνης, Τσάκας, Κουφός (87′ Σ.Κατσαΐτης), Χ.Καρμοκόλιας, Θ.Καρμοκόλιας, Γεωργόπουλος (87′ Γουρδούπης), Φ.Κατσαΐτης (58′ Βιολιτζής), Β.Παντελής, Χαβάνης (87′ Φωτόπουλος), Σ.Αντωνακόπουλος (46′ Γερ.Αντωνακόπουλος), Γ.Αντωνακόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς