Μεγάλη νίκη με δύο γκολ στις καθυστερήσεις για τη Δάφνη Πατρών

Διαιτητής: Βαβαρούτας (Βαβίλης-Μαργώνης)

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι η Δάφνη Πατρών κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-1 στις καθυστερήσεις και να επικρατήσει του Πυρσού με σκορ 3-2.

Στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 15′ είχαμε την πρώτη μεγάλη φάση του παιχνιδιού καθώς ο Τερματοφύλακας του Πυρσού στην έξοδο του βρήκε τον Πολίτη πολύ άσχημα στο κεφάλι με του ανθρώπους της Δάφνης να υποστηρίζουν πως είναι πέναλτι ενώ ο Διαιτητής καταλόγισε επιθετικό φάουλ καθώς είδε πρώτα ο τερματοφύλακας να έρχεται σε επαφή με την μπάλα και μετά με τον αντίπαλο παίχτη.

Και εκεί που όλα έδειχναν πως στο πρώτο ημίχρονο δεν θα έχουμε σκορ οι ποδοσφαιριστές του Πυρσού είχαν διαφορετική άποψη και συγκεκριμένα στο 42′ ύστερα από βαθιά μπαλιά του Τσαπικούνη στην πλάτη της άμυνας ο Ντιαλό πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0.

Στο 67′ η Δάφνη έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς ύστερα από βαθιά στην πλάτη της άμυνας ο Θεοδοσόπουλος έκανε το σουτ αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό όμως η Δάφνη κατάφερε να ισοφαρίσει καθώς ο Θεοδοσόπουλος έβγαλε την σέντρα από τα δεξιά και αμαρκάριστος ο Σπανός με σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά το παιχνίδι άναψε για τα καλά και στο 88′ ο Αντωνόπουλος με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 2-1 για την ομάδα του Πυρσού.

Όμως η Δάφνη βρήκε τρομερά ψυχικά αποθέματα και κατάφερε αρχικά στο 94′ να ισοφαρίσει σε 2-2 όταν κ Τσεκούρας εκτέλεσε το φάουλ και ο Φραντζής με κεφαλιά ισοφάρισε σε 2-2 σε μια φάση όπου οι άνθρωποι του Πυρσού διαμαρτύρονται για επιθετικό φάουλ πάνω στον τερματοφύλακα.

Για να έρθουμε δύο λεπτά αργότερα και στο 96ο λεπτό όταν και πάλι ο Τσεκούρας εκτέλεσε και  το φάουλ ο Θεοδοσόπουλος πήρε την κεφαλιά αυτή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά με σουτ ο Φραντζής έκανε το 2-3 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Μελανό σημείο της αναμέτρησης πέρα από τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της Δάφνης Γιώργου Πολίτη, είναι πως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οπαδός της Δάφνης πάνω στους πανηγυρισμούς του εξύβρισε τον ποδοσφαιριστή του Πυρσού Αυγερινό Λόη με αποτέλεσμα για περίπου 10′ λεπτά υπήρξε ένας «μικρός χαμός» στο γήπεδο των Ζαρουχλεΐκων, αλλά οι ψυχραιμότεροι ηρέμησαν τα πράγματα  και στην συνέχεια όλα κύλησαν ομαλά μέχρι και την αποχώρηση των ποδοσφαιριστών από το γήπεδο.

Με αυτήν την μεγάλη νίκη η Δάφνη Πατρών έφτασε την 7η θέση και τους 9 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα φιλοξενήσει εντός έδρας την ΑΕ Σταροχωρίου, ενώ από την πλευρά ο Πυρσός έμεινε στους 2 βαθμούς και στην 14η θέση και την επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πείρο Ισώματος.

Συνθέσεις:

ΠΥΡΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Κώστας Πλώτας): Π. Μάρκου (79’λ.τ.Παντζόγλου), Γιαννόπουλος, Καμπάκος, Τσαπικούνης (87’Παυλόπουλος), Ανδ.Λόης, Σκούτας, Αντωνόπουλος,Λέρης, Ντιαλό, Αυγ.Λόης, Μπασιλάρης.

ΔΑΦΝΗ ΠΑΤΡΩΝ (Θανάσης Κατσαντούλας): Α.Πόγκας, Χ.Πόγκας, Ξ. Μάρκου, Φραντζής, Σωτηρόπουλος, Καρπέτας (87’Μανωλίδης), Τσεκούρας, Πολίτης(26’λ.τ.Σπανός) Θεοδοσόπουλος, Μπούλμπος (57’Θεοδωρακόπουλος), Θεοδωρόπουλος.

Επιμέλεια: Βύρωνας Ξυπολιάς