Μεγάλη νίκη στις καθυστερήσεις για την ΑΕΚ Πατρών

Με γκολ στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η ιστορική ΑΕΚ Πατρών κέρδισε το Βασιλικό με 3-2 και μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας.

Αξίζει να αναφερθεί πως το Βασιλικό μετά από απουσία κάποιων χρόνων επέστρεψε στα ερασιτεχνικά γήπεδα και έδειξε καλά δείγματα και πως γίνεται εξαιρετική δουλειά από την διοίκηση της ομάδας.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, αφού η ΑΕΚ Πατρών κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 23′ με τον Παναγιωτακόπουλο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Νικολογιάννης.

Στην συνέχεια το Βασιλικό κατάφερε να ανατρέψεις το εις βάρος του σκορ και να πάει στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ του 2-1 χάρις τα τέρματα του Φραντζή στο 28′ και του Μιχαλόπουλου στο 39′. Μάλιστα έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 3-1, αλλά ο Ηλίας Πετρόπουλος δεν μπόρεσε να κερδίσει τον Χάτζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε στο 79′ με σκόρερ και πάλι τον Παναγιωτακόπουλο με απευθείας εκτέλεση κόρνερ. Για να έρθει στο 93ο λεπτό της αναμέτρησης ο νεαρός Αναστασίου που είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση να κάνει το 3-2 και να χαρίσει μια μεγάλη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ ΠΑΤΡΩΝ (Α.Χριστόπουλος): Χάτζα, Καννελόπουλος, Κεπενός, Δημόπουλος, Νικολακόπουλος (60’Αντωνόπουλος), Οικονομόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Γκλαβάς, Νικολογιάννης, Μαρτζάκλης (78’Αναστασίου), Σκανδάλης.

ΒΑΣΙΛΙΚΟ (Π. Μηχανός): Κοσμάς, Παπαναστασόπουλος, Δουρίδας, Μπουρδούσης, Μιχαλόπουλος, Αλεξόπουλος, Πανούτσος (89′ Πλώτας), Φραντζής (82′ Γεωργόπουλος), Μαρτζάκλης (70′ Χριστοδούλης), Πετρόπουλος, Παπαλεξόπουλος (82′ Γρηγορόπουλος).