Μεγάλη νίκη στο 92′ με ανατροπή για τον Αετό Πατρών (vids)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καδδάς

ΣΚΟΡΕΡ: 10’ Παρίσης – 13’ Λυμπέρης, 92’ Παπαδιονυσίου

To δύο στα δύο έκανε ο Αετός Πατρών που επικράτησε πολύ δύσκολα της «μαχητικής» Αναγέννησης Ψαθοπύργου με 2-1 εκτός έδρας και μάλιστα με ανατροπή στο 92ο λεπτό. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ με τέρμα του Γιάννη Παρίση. Η ομάδα της Αγίας Σοφίας δεν αιφνιδιάστηκε και κατάφερε να φέρει στα ίσα το ματς τρία λεπτά αργότερα.

Ύστερα από ωραία σέντρα του Ραμαντάνη ο Γιάννης Λυμπέρης ισοφάρισε με κεφαλιά σε 1-1. Στο 45΄ οι νεοφώτιστοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Ι. Πελεκάνου, παρολ΄ αυτά δεν παράτησαν το ματς και ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί μέχρι το φινάλε.

Μάλιστα η ομάδα του Βασίλη Φίλιππα δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να πάρει ακόμα και τη νίκη. Αντ΄ αυτού στο 92ο λεπτό ο Μουρτζόπουλος έκανε εντυπωσιακή ενέργεια, «αδειάζοντας» τρεις αντιπάλους του και «σέρβιρε» έτοιμο γκολ στο Χρήστο Παπαδιονυσίου για το τελικό 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Συνθέσεις:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΥ (Β. Φίλιππας): Βεντουρής, Χαϊκάλης, Αθανασόπουλος, Σκαρτσάνης, Βασιλείου, Αβούρης, Καλαμπόκας (59΄ Αγγελής), Αγγελόπουλος, Παλούκης (65΄ Μαργώνης), Παρίσης (86΄ Πιχλίνσκι), Ι. Πελεκάνος.

ΑΕΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Ράντος): Καλλλιακμάνης, Καρακάσης (63” Μουρτζόπουλος), Ηλ. Ασκούνης, Μαρκόπουλος, Χαλκιόπουλος, Πανόπουλος (84΄ Μαράτος), Παπαδιονυσίου, Βετούλας, Πουλουπάτης (3΄ λ.τ. Δημακόπουλος, 84΄ Μιχαλόπουλος), Λυμπέρης, Ραμαντάνης.

Δείτε τι δήλωσαν οι δύο προπονητές μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Δημήτρη Σαρρή: