Μετά τις ανανεώσεις ακολουθούν και… προσθήκες στο Πάτραι!

Αίσιο τέλος είχαν οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Πάτραι με τον έμπειρο τερματοφύλακα Αλέξη Αναστασοβίτη. Η διοίκηση ήθελε να κρατήσει τον κορυφαίο πορτιέρο σε απόδοση της περσινής αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με τις δύο πλευρές να συνεχίζουν για τρίτη σερί σεζόν μαζί.

Έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία που μετρά περισσότερες από 400 συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες είναι έτοιμο να αποκτήσει το Πάτραι. Πρόκειται για τον 36χρονο επιθετικό Βασίλη Μπούνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr έχει πει το “ναι” και αναμένονται να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες προκειμένου να ανακοινωθεί από τoν ιστορικό σύλλογο της Πάτρας.

Ο Μπούνας γεννήθηκε στις (20/11/1985) έχει ύψος 1,80cm και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Κ-20 Ολυμπιακού, Χαλκηδόνα, Παναιτωλικό, Ατρόμητο Αθηνών, Κορωπί, Παναιγιάλειο για οχτώ χρόνια , Παναργειακό, Αστέρα Βλαχιώτη, Όμηρο Νεοχωρίου και ΠΑΟ Βάρδας.

“Κρούση” σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr έγινε και στον Ιάσονα Σταυρόπουλο που την περσινή σεζόν από τον Ιανουάριο και μετά αγωνίστηκε στον ΠΑΟ Βάρδας. Ο Πατρινός μέσος έχει περάσει από Κ-17 Ολυμπιακού Πειραιώς, Παναχαϊκή και Αστέρα Βλαχιώτη.