Μεταγραφή στο φινάλε, τρεις αποχωρήσεις στην Παναχαϊκή

Μεταγραφή στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, έκανε η ομάδα της Παναχαϊκής η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού Δημήτρη Τσακμάκη ο οποίος έπαιζε στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας με τη φανέλα της Panevezys.

Η ανακοίνωση της ομάδας, αναφέρει: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσακμάκη.

Ο Δημήτρης Τσακμάκης είναι 22 ετών (28/7/1998) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Πριν συμφωνήσει με την ομάδα μας αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Λιθουανίας με τη φανέλα της Panevezys. Τα προηγούμενα χρόνια έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Super League 2 και Football League με τον ΟΦ Ιεράπετρας και την Τρίγλια, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Άγιο Νικόλαο και στις μικρές ομάδες του Πλατανιά.

Καλωσορίζουμε τον Δημήτρη στην “κοκκινόμαυρη” οικογένεια και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Στο πλαίσιο των  προσθαφαιρέσεων στο κοκκινόμαυρο ρόστερ, η διοίκηση της Παναχαϊκής  εξέδωσε την εξής ανακοίνωση σχετικά με τους τρεις παίκτες που αποχώρησαν.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η διοίκηση της Παναχαϊκής με αφορμή κάποιες αποχωρήσεις παικτών ανακοινώνει τα εξής:

Ο τερματοφύλακας Αλέξανδρος Μπαμπούνης πήρε μεταγραφή στον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Ο Ανδρέας Θωμάς παραχωρήθηκε στον Διαγόρα με τη μορφή δανεισμού, ενώ με τον ίδιο τρόπο μετακινήθηκε στην Αναγέννηση Πατρών ο τερματοφύλακας Γιάννης Κοντογιώργης.

Ευχόμαστε και στους τρεις ποδοσφαιριστές καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες με τις νέες τους ομάδες».