Μεταγραφική ενίσχυση στοχευμένα από τον Παναιγιάλειο

Kατόπιν συμφωνίας με τον διοικητή του Νοσοκομείου Αιγίου κ. Θανάση Γεωργάκη, το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό ξεκίνησε τα τεστ στους ποδοσφαιριστές του Παναιγιάλειου, ώστε να μπει εκ νέου η ομάδα σε τροχιά προπονήσεων. Οι Αιγιώτες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν το σύλλογο ενόψει της συνέχειας, ενώ υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον για τον τερματοφύλακα, Γιάννη Καλλιακμάνη, όπως αποκάλυψε το patragoal.gr!

Πιθανότητα επανακαταρτισμού των ομίλων

Αυτά είναι τα βασικότερα ερωτήματα που «καίνε» τα σωματεία και θεωρούν πως η Ε.Π.Ο. πριν αποφασίσει για την επανέναρξη, θα έπρεπε να τα λάβει σοβαρά υπόψη της, έτσι ώστε να μην θυματοποιηθούν οι σύλλογοι. Βέβαια, υπό το φάσμα του υποβιβασμού, το μεγαλύτερο ποσοστό των ομάδων σε όλους τους ομίλους αναμένεται να δηλώσει συμμετοχή, με την καταληκτική ημερομηνία να είναι η σημερινή, 3 Μαρτίου, σύμφωνα με την πρόσφατη απόφαση της ΕΠΟ.

Πάντως, δεν αποκλείεται να έχουμε αλλαγές στην τελική απόφαση της Ομοσπονδίας και να πάμε σε επανακαταρτισμό των ομίλων, με περισσότερους ομίλους (16) και λιγότερες ομάδες σε κάθε όμιλο (8), ώστε να γίνει πρωτάθλημα δύο γύρων και όχι ενός, που αδικεί πολλά σωματεία. Αυτό ίσως ξεκαθαρίσει την προσεχή Παρασκευή, αναλόγως και με τις δηλώσεις συμμετοχής.