Μεταγραφική ενίσχυση στοχευμένα από την Παναχαϊκή

H Παναχαϊκή όπως έχουμε διατυπώσει αρκετές φορές στο πρόσφατο παρελθόν έχει ανάγκη σημαντικής ενίσχυσης για να διαμορφώσει ένα ισχυρό ρόστερ σε όλα τα επίπεδα για να ανταπεξέλθει στη δύσκολη χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος δεν υπάρχουν 18αδες αλλά 20άδες σε κάθε ματς, ενώ οι ομάδες έχουν το δικαίωμα 5 αλλαγών σε κάθε ματς. Αν προσθέσουμε και παράγοντες όπως οι κάρτες, οι τραυματισμοί, αλλά και το μεγάλο θέμα του κορονοϊού (ποτέ να μην έχουμε κρούσμα) η Παναχαϊκή πρέπει να διαθέτει ένα ρόστερ έμπειρων ποδοσφαιριστών που θα μπορούν ανά πάσα στιγμή να μπουν και να προσφέρουν στο παιχνίδι της ομάδας.

Η ενίσχυση θα πρέπει να είναι τόσο ποιοτική όσο και ποσοτική και οι προσαφαιρέσεις που δεδομένα θα γίνουν πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές, μιας και η εικόνα μέχρι ώρας είναι απογοητευτική με βάση τους στόχους που έχουν τεθεί.

Στόχος να κινηθεί η Παναχαϊκή αποτελεσματικά και στοχευμένα τη μεταγραφική περίοδο, χωρίς υπερβολές. Στο κάδρο αυτό, δύο είναι οι θέσεις που λογικά θα κινηθεί για την κάλυψη τους η κοκκινόμαυρη ομάδα, δύο θέσεις με κοινό παρονομαστή: μεταγραφές ουσίας, καλύτερες επιλογές από τις υπάρχουσες και όχι μεταγραφές για να πουν ότι έγιναν μεταγραφές.

Αμυντικό χαφ, έρχεται αύριο στην Πάτρα ο Δημήτρης Γκίνο για να υπογράψει, ενώ γίνεται προσπάθεια για ένα δημιουργικό «δεκάρι», σύμφωνα με πληροφορίες του patragoal.gr! “Τελειώνει” από την ομάδα ο Άλμπερτ Μπρους και άλλοι δύο ποδοσφαιριστές μέχρι αύριο!