Μεταγραφικός οργασμός στον Πανιώνιο/Αχιλλέα

Μπορεί να μην είχε διαρρεύσει τίποτα μέχρι σήμερα από μεταγραφικά νέα, αλλά ο Πανιώνιος/Αχιλλέας επιστρέφει πιο δυνατός από ποτέ, έχοντας σκοπό να παρουσιάσει μια ανταγωνιστική ομάδα στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορία, όπως αρμόζει στην ιστορία του.

Προπονητής θυμίζουμε είναι ο Θανάσης Νταγιούκλας. Μέχρι στιγμής έχουν αποκτηθεί οι Κ. Μπαλτίκας (από Πετεινούς), Αλέξανδρος Πλούμης (από Κ-17 Παναχαϊκής), Κώστας Μαραγκός (από Αετό Πατρών), Βασίλης Μεντζελόπουλος (από Δάφνη Πατρών), Στρατής Ζαραδούκας (από Κ-20 Καλλονής), Τάκης Γιάνναρος (δανεικός από Πήγασο Μπεγουλακίου), Πάνος Δημητρίου (από Κεραυνό Αγίου Βασιλείου), Σταύρος Βασιλείου (από Θεσπρωτό).

Στο τελευταίο φιλικό η ομάδα της Αγυιάς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΑΠΟ Αρόης. Η διοίκηση του Πανιωνίου/Αχιλλέα θέλει να ευχαριστήσει θερμά την διοίκηση του Πήγασου για την παραχώρηση του νεαρού ποδοσφαιριστή Τάκη Γιάνναρου.

Επίσης τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η συνεργασία με τον Παναιγιάλειο, όσον αφορά τις υποδομές. Μάλιστα, αντιπροσωπία του συλλόγου θα παρακολουθήσει το προσεχές ματς του Παναιγιαλείου με τον Ηρακλή Πατρών στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας.