Μεταγραφικός πυρετός στην Παναχαϊκή

O 22χρονος Σερραίος δεξιός μπακ Χάρης Τοπάλ που την προηγούμενη σεζόν κατέγραψε 28 συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ 2 και Κύπελλο Ελλάδος, με την φανέλα του Διαγόρα Ρόδου είναι ο παίκτης που αναφέραμε στο πρωινό ρεπορτάζ μας.

Ο Τοπάλ στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα της ΑΕ. Μυκόνου, Απόλλων Παραλιμνίου στην Κύπρο, την Κ-17 του ΠΑΟΚ, αλλά και στο Σιδηρόκαστρο καλύπτοντας έτσι επάξια το δεξιό άκρο της άμυνας μαζί με τον Λυμπέρη Στεργίδη.

Σήμερα γράφτηκε και έχει βάση του όνομα του Αντώνη Τριμμάτη που αγωνίζεται στην επίθεση και έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Εθνικό Πειραιώς και στον Ατρόμητο Αθηνών.

Σε καλό δρόμο του Λαρέα

Ο έμπειρος και δυναμικός κεντρικός αμυντικός που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο πέρασμα του από την Πάτρα, επιστρέφει μετά από ένα χρόνο στην Αναγέννηση Καρδίτσας καθώς του αρέσει τόσο η ομάδα όσο και η πόλη. Το θέμα του αναμένεται να τελειώσει θετικά εντός της εβδομάδας.

Aνακοίνωσε στέλεχος στο τμήμα μάρκετινγκ

Η διοίκηση της Παναχαϊκής ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Δημήτρη Σταματόπουλο ο οποίος θα στελεχώσει το τμήμα μάρκετινγκ της ομάδας. Όλες οι ενέργειες του θα γίνονται σε συνεργασία με τον επικεφαλής του τμήματος Γκας Καραγιάννη.