Μεταγραφικό ντεμαράζ από την Αχαϊκή

Την ενίσχυσή της για τη νέα σεζόν κοιτάζει ήδη η Αχαϊκή για να είναι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται στο προσεχές πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Στο ματς με την Α.Ε. Μεσολογγίου έπαιξε ο νεαρός Τάσος Μπουρδέκας (φωτ. 2002) που αγωνιζόταν στην Εράνη Φιλιατρών και μένουν τα τυπικά για την ανακοίνωσή του. Επίσης τα «κιτρινόμαυρα» στο ματς με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας, φόρεσε ο ταλαντούχος Γιάννης Σακελλαρόπουλος που προέρχεται από την Κ-19 του Παναθηναϊκού και αποτέλεσε στο παρελθόν μέλος των μικτών ομάδων της Αχαΐας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος που έχει αγωνιστεί και στα δύο φιλικά, επίσης συμφώνησε με τα «καναρίνια». Ο 22χρόνος μεσοεπιθετικός από τις Σέρρες είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2019 από τον Πανθρακικό, όντας μέχρι τότε ένας εκ των βασικών παικτών του Πανσερραϊκού στην Γ’ Εθνική.

Ο Παπαδόπουλος είχε ξεκινήσει τα πρώτα του βήματα σε επίπεδο πρώτης ομάδας αρχικά το καλοκαίρι του 2017, όταν και τον ένταξε στο δυναμικό του ο Απόλλων Παραλιμνίου. Έκει αγωνίστηκε για μικρό διάστημα, καθώς τον εντόπισαν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού και για αρχή τον ενέταξαν στην Κ-19 του συλλόγου, όπου και αποτέλεσε βασικό «γρανάζι» της ομάδας, έχοντας ως απολογισμό για την σεζόν 2017-2018 4 τέρματα σε 14 συμμετοχές.

Μετέπειτα, από το 2018 έως το καλοκαίρι του 2019 αγωνίστηκε στην ανδρική ομάδα των «λιονταριών», όντας εκ των παικτών με τις περισσότερες συμμετοχές (28 αγώνες, 22 στο πρωτάθλημα και 6 στο κύπελλο). Επίσης, αποτέλεσε για 4 χρόνια βασικό μέλος και αρχηγός της Μικτής Σερρών, με πολλές πανελλαδικές διακρίσεις.

Από το καλοκαίρι του 2019 βρέθηκε στον Πανθρακικό, συνδυάζοντας ποδόσφαιρο με τις σπουδές του στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει τι «μέλλει γενέσθαι» με το Γάλλο Hadj Djabri 19 ετών που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και που αγωνίζονταν στη Χάβρη, όπως και με το 19χρονο Πορτογάλο Ντιόγκο. Παρελθόν αποτελεί ο αρχηγός Ανδρέας Γερασιμόπουλος.

Tην Τετάρτη έχει προγραμματιστεί νέα φιλική αναμέτρηση με το γειτονικό Διαγόρα Βραχνεΐκων, με την ώρα και τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα να «κλειδώνει» σήμερα.