Μεταλλάχθηκε προς το καλύτερο ο Ατρόμητος Λάππα

Ο Ατρόμητος Λάππα βρίσκεται στην 7η θέση του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Β’ Κατηγορίας, καθώς στις πρώτες 20 αγωνιστικές μάζεψε 33 βαθμούς και μέχρι να διακοπεί το πρωτάθλημα, διεκδικούσε μια θέση στα πλέι οφ ανόδου για την Α’ Κατηγορία.

Μέχρι την 3η αγωνιστική στο πάγκο της ομάδας ήταν ο Γιάννης Ζερδεβάς. Στη συνέχεια ανέλαβε ο Μίλαν Τσίρκοβιτς, ο οποίος ήταν στην ομάδα μέχρι που διακόπηκε το πρωτάθλημα.

Από τη στιγμή που ανέλαβε ο Σερβοέλληνας τεχνικός, η ομάδα της Δυτικής Αχαίας σε 17 αγώνες είχε 7 νίκες, 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Την 9η αγωνιστική φιλοξένησε τον Φαραϊκό, με τον οποίο κέρδισε με 4-2 και την 17η αγωνιστική έπαιξε εκτός έδρας με τη Δάφνη Πατρών την οποία κέρδισε με το ευρύ σκορ 4-1, που ήταν η μεγαλύτερη νίκη σε έκταση στο πρωτάθλημα εκτός έδρας.

Ο Ατρόμητος Λάππα στις 20 αγωνιστικές που έγιναν συνολικά είχε 9 νίκες, 6 ισοπαλίες και 5 ήττες. Επίσης η αμυντική γραμμή της ομάδας ήταν καλή, με μόλις 21 γκολ παθητικό, ενώ η επιθετική γραμμή ήταν σταθερή στα 29 γκολ ενεργητικό.

Βοήθησαν πάρα πολύ οι μεταγραφές που έγιναν το χειμώνα. Κουρούδης και Λίτης έδειξαν την αξίας τους, ενισχύοντας σημαντικά τον Ατρόμητο. Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Λάππα, ήταν ο Ταπεινός με 8 γκολ, ενώ τον ακολούθησε ο Παναγόπουλος με 7 γκολ και ο Γιάννης Αγγελόπουλος με 6 γκολ. Πρώτος σε συμμετοχές ήταν ο Δημήτρης Αγγελόπουλος.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Σουτζόγλου