Μετατέθηκε για Δευτέρα (3/8) με θέμα την αναδιάρθρωση – Το ιατρικό τιμ της Παναχαϊκής

Μετατέθηκε για την Δευτέρα (3/8) το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας με θέμα συζήτησης την πιθανή αναδιάρθρωση το οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί για αύριο, Παρασκευή (31/7).

Η σύσκεψη  θα γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης και θα πάρουν μέρος οι ομάδες της κατηγορίας, οι εκπρόσωποι της Football League, ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της Ένωσης Λεωνίδας Λεουτσάκος. Τις εξελίξεις αναμένει και η Παναχαϊκής όπως είναι λογικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Σας ενημερώνουμε ότι η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, αύριο Παρασκευή 31/7/2020, αναβάλλεται και μεταφέρεται για τη Δευτέρα 3/8/2020 στη 1 μ.μ. με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης”, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Tα μέλη του ιατρικού της επιτελείου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου γνωστοποίησε σήμερα η Παναχαϊκή.

Ο Βασίλης Συριόπουλος παραμένει επικεφαλής, με τον Παναγιώτη Χαλκιόπουλο να είναι ο υπεύθυνος φυσιοθεραπευτής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των «κοκκινόμαυρων»: «Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει τη σύνθεση του ιατρικού επιτελείου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου το οποίο αποτελείται από τους εξής:

Επικεφαλής ιατρός συνεχίζει στην ομάδα μας ο εξαιρετικός επιστήμονας-ορθοπαιδικός κ. Βασίλης Συριόπουλος.

Επικεφαλής φυσιοθεραπευτής θα είναι ο κ. Παναγιώτης Χαλκιόπουλος σε μια συνεργασία που θα περιλαμβάνει και τη χρήση των υπερσύγχρονων μέσων αποκατάστασης που διαθέτει στο φυσιοθεραπευτήριο του κάτι που θα βοηθήσει στην καλύτερη δυνατή αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών μας.

Άμεσοι συνεργάτες του κ. Χαλκιόπουλου στο κομμάτι της φυσιοθεραπείας-αποκατάστασης:

Μανώλης Φιωτάκης

Αλέξανδρος Μαρούλης

Νικόλαος Ζέρβας».