Με… άγριες διαθέσεις ο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας «βούλιαξε» το Τσιλιβή, αφού επικράτησε με 4-0 έχοντας σε μεγάλη ημέρα το Θόδωρο Βλασόπουλο που σημείωσε στο χατ-τρικ.

Από το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Αχαΐας έγινε το αφεντικό της αναμέτρησης, αφού στο 11’ ο Αλεξανδρής κατάφερε να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Χρήστου Τσίκα. Την ίδια στιγμή η ομάδα του νησιού δεν μπορούσε να βρει ρυθμό στο παιχνίδι του και έκανε αρκετά λάθη, ενώ επιθετικά δεν απειλούσε τον Μπαρδάκη. Το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο απλά,  καθώς μέσα σε 14 λεπτά ο Βλασόπουλος εξαφάνισε τις ελπίδες των φιλοξενούμεων για ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο 63’ ο ποδοσφαιριστής του Διαγόρα κατάφερε να πετύχει το 2-0 από την «άσπρη βούλα», ενώ στο 74’ και στο 77’ ανέβασε  τον δείκτη του σκορ στο 4-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χ. Τσίκας): Μπαρδάκης, Βασιλόπουλος, Δημόπουλος, Καλλιτσουνάκης (80’ Κατσιγιάννης), Καπετανάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Πανάρετος (31’ Σταυρόπουλος), Παπαδόπουλος, Α. Αλεξανδρής (58’ Σιδέρης), Βλασόπουλος (80’ Λούσκος), Δ. Αλεξανδρής.

ΑΟ ΤΣΙΛΙΒΗ (Π. Ενγκεμά.): Χαρακτινός, Χαλκιόπουλος, Καστάνο, Λιβέρης, Ζάννιας, Δρόσος Α. (75’ Μαλαφούρης), Δονούλης (75’ Παπαδόπουλος), Γεωργίου Σ., Μαρούδας Μ., Τομάσεβιτς (84’ Ελέζι), Ζμίμερ (58’ Τζανάρη).