Με άδεια χέρια γύρισε από το Ναύπλιο Διαγόρας Βραχνεΐκων

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων γνώρισε βαριά ήττα στο Ναύπλιο, σε ένα παιχνίδι που είχε τελειώσει από τα πρώτα 30 λεπτά του όταν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 3-0.

Στο 5’ ύστερα από σουτ του Καζάκου έξω από την περιοχή η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Δρακόπουλου για το 1-0. Στο 11ο λεπτό οριζόντιο δοκάρι για το Ναύπλιο με εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου.

Στο 26΄ ο Κοτσοβός από δεξιά έπιασε διαγώνιο σούτ, ο Δρακόπουλος απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα και ο Μεγαρίτης με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 2-0. Στο 30ο λεπτό σουτ του Καλλιμάνη μέσα από την περιοχή και οι γηπεδούχοι κάνουν το 3-0.

Ο Διαγόρας είχε προσπάθειες στο 55′ όταν ο Σκαφίδας πρόλαβε προ του Φώτη Γεωργαντόπουλου. Στο 70′ απο φάουλ, ο Ούτσικας έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν αιφνιδιάσθηκε ο Σκαφίδας.

Συνθέσεις

ΝΑΥΠΛΙΟ 2017 (Αλ.Μαντζούνης): Σκαφίδας- Παναγόπουλος, Μπούκουρης, Χρ.Καπλατζής (32′ λ.τρ. Μακαρατζής), Π.Καπλατζής- Κίτος, Μεγαρίτης (76′ Διαμαντής ΙΙ)- Τριανταφύλλου- Κοτσοβός (80′ Μπεντούλη), Καλλιμάνης, Καζάκος.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χ. Τσίκας): Δρακόπουλος, Λίπι, Ασπρογιάννης, Ούτσικας, Τρίγκας (65′ Νικολόπουλος), Σχοινάς, Καλιτσουνάκης, Νιφορόπουλος (83′ Χαρίζι), Γεωργαντόπουλος (60′ Γ. Παπαδόπουλος), Γκολφινόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος (76′ Κ. Παπαδόπουλος).