Με άδεια χέρια γύρισε η Θύελλα Πατρών

O Α.Ο. Διαβολιτσίου νίκησε με 3-1 τη Θύελλα Πατρών που παρέμεινε για ακόμα μία αγωνιστική κάτω από τη διαχωριστική γραμμή του υποβιβασμού.

Ο Τζανετέας μόλις στο 5′ άνοιξε το σκορ. Οι Πατρινοί αντέδρασαν και στο 13ο λεπτό ο Βλασσόπουλος με σουτ από το ύψος της περιοχής νίκησε τον Καλογερόπουλο ισοφαρίζοντας σε 1-1, αλλά ο Αθανασόπουλος με πέναλτι στο 22′ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο Διαβολίτσι.

Οι αχαιοί προσπάθησαν να αντιδράσουν στο υπόλοιπο του ημιχρόνου και είχαν μία καλή στιγμή σε σουτ του Σπανού στο 30ο λεπτό, αλλά δεν μπόρεσαν να απειλήσουν την εστία του Καλογεροπούλου.

Στο 61ο λεπτό ο Γεωργόπουλος σε μία διείσδυσή του κέρδισε πέναλτι από τον Δημητρίου με τους φιλοξενούμενους να φωνάζουν πώς το μαρκάρισμα ήταν εκτός περιοχής. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βιγιαφάνε ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις:

ΑΟ Διαβολιτσίου (Κ. Παλαμάρας): Καλογερόπουλος, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Σεντεμέντες, Τζανετέας, Γεωργιόπουλος (65′ Τζαλάκου), Μπαλόπουλος, Βιγιαφάνε (85 Οδεμισιώτης), Αθανασόπουλος (70′ Γραμματικόπουλος), Πιτσιλής, Μουλιάτος (57′ Χότζα)

Θύελλα Πατρών (Σ. Πεφάνης): Σουτζόγλου, Κατριβέσης, Αδαμόπουλος (62′ Παπαχριστόπουλος), Δημητρίου, Δασουράς, Βουτσινάς (87′ Μπούμπαλης), Βλασόπουλος, Σπανός, Ντίνος, Κ. Κωνσταντινίδης, Σκεπετάρης.