Με αισιοδοξία, αλλά και ευχές για άνοδο η πρώτη της Παναχαϊκής (φωτό)!

Του Προκόπη Χ. Κόγκου

Με αισιοδοξία αλλά και ευχές για άνοδο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η πρώτη προπόνηση της Παναχαϊκής για τη νέα περίοδο η οποία την βρίσκει στην Σούπερ Λιγκ 2.

Το παρών στο γήπεδο, όλο το τεχνικό επιτελείο, ο εκπρόσωπος των Αμερικάνων επενδυτών Πέτρος Σταθάκης αλλά και αρκετοί οπαδοί οι οποίοι με χειροκροτήματα και συνθήματα ζέστανα για τα καλά την ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Αγυιάς.

Στο γήπεδο βρέθηκαν όλοι οι παίκτες εκτός από τον Θεοδωράκη ο οποίος θα έρθει τι βράδυ στη Πάτρα και από αύριο θα πιάσει δουλειά ενώ οι Αργεντινοί Λιποράσε και Ντα Σίλβα θα έρθουν στην Ελλάδα το Σαββατοκύριακο.

Οι παίκτες που ήταν στην «πρώτη» είναι οι Στεργίδης, Τσακμάκης, Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Κέρι,Τοπάλ, Ζυγκερίδης, Παπαχρονόπουλος, Στασινόπουλος, Λιμάτσι, Αγκαράι, Τσιάρας, Κολοβούρης, Μάριος Μικές, Κουλούρης, Χάντι, Μπουρλάκης, Μαστραντωνάκης, Νικόλα Καρακλάιτς, Πέταρ Καρακλάιτς, Σμίλτος και Μακρής.

Πριν από την έναρξη της προπόνησης έκανε δηλώσεις ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος έκανε λόγο πως οι στόχοι της  ομάδας είναι η άνοδος στην ανώτερη κατηγορία και πρόσθεσε πως θα γίνουν ακόμα 3 κινήσεις.

Από την άλλη πλευρά ο Πέτρος Σταθάκης κράτησε χαμηλούς τόνους λέγοντας πως η δύναμη της παρέας μπορεί να κάνει πολλά και ευχήθηκε υγεία σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα.