Με απουσίες αλλά… πίστη στο θετικό αποτέλεσμα!

Χωρίς τους Γιώργο Παπαδόπουλο, Kώστα Ούτσικα και Λεωνίδα Αγγελόπουλο θα παραταχθεί στην αυριανή αναμέτρηση με τον Πανηλειακό ο Διαγόρας Βραχνεΐκων.

Οι Βραχνιώτες θέλουν τη νίκη για την μάχη της παραμονής και έχουν πίστη ότι παρά τις σημαντικές απουσίες που έχουν θα παρουσιαστούν αυτοί που πρέπει και θα παίξουν για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής Χρήστος Τσίκας «πονοκεφαλιάζει» για ακόμα δύο περιπτώσεις όμως, αφού αμφίβολοι είναι οι Πάρης Καλλιτσουνάκης και Κώστας Παπαδόπουλος που επίσης αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.

Πέρυσι… «άλωσε» τον Πύργο

Στο περσινό ματς ο Διαγόρας Βραχνείκων είχε περάσει νικηφόρα από τον Πύργο επικρατώντας με 1-0 του Πανηλειακού με τον οποίο γενικότερα έχει καλή παράδοση (εντός-εκτός). Το γκολ είχε σημειώσει στο 10ο λεπτό ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Nα σημειωθεί πως οι Βραχνιώτες είχαν και δοκάρι με τον Λίπι στην αναμέτρηση, όπως και οι Πυργιώτες με τον Αρβανίτη.

Συνθέσεις:

Πανηλειακός (Άγγ. Διγκόζης): Κυρίτσης, Χατζηστάμου, Νικολόπουλος, Μακροστέργιος (37′ Μανωλιάς), Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Σταθάτος, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος, Νικολακόπουλος (68′ Π. Τσίγκρηλας)

Διαγόρας Βραχνεΐκων (Φίλ. Σχοινάς): Μπαμπούνης, Ρουγκάλας, Γκέγκα, Λίπι, Ρίλντι, Α. Τρίγκας, Παπαδόπουλος (90′ Νικολόπουλος), Καλλιτσουνάκης (61′ Τριανταφυλλόπουλος), Τσιριγώτης (90+3′ Ζησιμόπουλος), Γεωργαντόπουλος, Σταυρόπουλος (78′ Καταβάτης).