Site icon Παίζει μπάλα μόνο του! | Patra Goal

Με διαφορετική φιλοσοφία στα μεγάλα σαλόνια η Δάφνη Πατρών

Η Δάφνη Πατρών επέστρεψε πανηγυρικά στα “μεγάλα σαλόνια” της Α’ Κατηγορίας, αφού κατάφερε να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Β’ Κατηγορία, παρουσιάζοντας ένα αρκετά δυνατό σύνολο με έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Η φιλοσοφία αλλάζει την φετινή χρονιά και η Δάφνη θα πορευτεί με ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τον έμπειρο Γιάννη Δρακοπαναγιωτάκη να επιστρέφει στον πάγκο της ομάδας μετά από απουσία ενός έτους και την τελευταία επιτυχία του με την κατάκτηση του τίτλου στην Γ’ Κατηγορία την σεζόν 2022-2023.

Ήδη η ομάδα των Ζαρουχλεϊκων έχει πραγματοποιήσει 7 μεταγραφές, αφού στην ομάδα επέστρεψαν οι έμπειροι Θανάσης Μανωλίδης και Ραφαήλ Σπρίντζος που αγωνίστηκαν στον Ηρακλής Πατρών, ενώ έχουν αποκτηθεί οι Λάμπρου (ΑΕ Αρόης), Θεοδωρόπουλος (ΑΕ Αρόης), Παπαγιαννόπουλος (Αχαϊός Σαραβαλίου), Κωστόπουλος (ΑΕ Αρόης) και Θεοδωρακόπουλος (Πυρσός).

Ήδη είναι κλεισμένα και τα φιλικά προετοιμασίας της ομάδας, η οποία θα αγωνιστεί με την ομάδα Κ της Παναχαϊκής (24/8), τον Αχαϊό Σαραβαλίου (31/8), Πανιώνιο/Αχιλλέα (4/9), Πείρο Ισώματος (7/9), Απόλλων Εγλυκάδας (11/9) και Ζαβλάνι (14/9)