Με δύο νέα πρόσωπα πάει στη Βάρδα ο Παναιγιάλειος

Πηγή: liganews.gr

Σε μία ακόμη δύσκολη έξοδο καλείτε να ανταποκριθεί την Τετάρτη (2/11 – 15:00) ο Παναιγιάλειος ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟ Βάρδας, στα πλαίσια της εμβόλιμης 3ης αγωνιστικής για τον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Οι «μελανόλευκοι» που παραμένουν αήττητοι έχουν δύσκολη αποστολή, όμως με «όπλο» την καλή ψυχολογία θα αντιμετωπίσουν τους «πράσινους» της Ηλείας με πρωταρχικό στόχο να πάρουν ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα. Μάλιστα ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Φάνης Γκέκας για πρώτη φορά σε επίσημο ματς θα μπορέσει να συμπληρώσει -οριακά- 20αδα, αφού παρότι θα έχει στην αποστολή δύο νέα πρόσωπα και δύο επιστροφές, στον αντίποδα θα έχει και δύο απουσίες.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, στην αποστολή της Μαύρης Θύελλας θα συμπεριληφθεί ο Στηβ Τοκάμ όπως επίσης και ο Παναγιώτης Σκούτας, ενώ επιστρέφουν οι Βαλλιάνος και Σπίντζος. Αντίθετα εκτός δράσης τέθηκαν οι τραυματίες Βαρουξάκης και Δαλιάνης. Έτσι την αποστολή της Αιγιώτικης ομάδας στελεχώνουν οι: Ιωαννίδης, Βίλλιος, Κουρτελέσης, Ραπτόπουλος, Μακρίδης, Σπίντζος, Σεμπ. Αφούσσι, Μπούζντρα, Άλεξ. Αφούσσι, Βλαχόπουλος, Ψωμαράς, Λιάτος, Κρεμίτσας, Βαλλιάνος, Κοχυλάς, Ροδόπουλος, Χατζηαντωνίου, Τοκάμ, Σκούτας και Πλατυκώστας.