Με Ελευθερόπουλο ο τελικός του Champions League στην ΕΡΤ

Με τον τεχνικό της Παναχαϊκής, Δημήτρη Ελευθερόπουλο, η εκπομπή της ΕΡΤ για τον τελικό του Champions League. Ο προπονητής της Πατρινής ομάδας θα αναλύσει τις δύο ομάδες και το τι αναμένουμε να δούμε στον τελικό της κορυφαίας Ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης από το προπονητικό κέντρο στην Οβρυά.

Το pre game θα ξεκινήσει μία ώρα πριν τον τελικό (στις 21:00) και θα το παρουσιάσει ο Ιωσήφ Νικολάου. Στο στούντιο ως καλεσμένος, μαζί με τον Ελευθερόπουλο θα είναι ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

Το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΡΤ:

«Παρί Σεν Ζερμέν και Μπάγερν Μονάχου διεκδικούν το τρόπαιο στον μεγάλο τελικό του Champions League, που θα απολαύσουν οι φίλαθλοι, σε απευθείας και ελεύθερη μετάδοση, από την ΕΡΤ1 και την ΕΡΤ Sports, την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020, στις 22:00.

Στον ενδέκατο τελικό της ιστορίας της στην κορυφαία διοργάνωση, η Μπάγερν Μονάχου αντιμετωπίζει την Παρί Σεν Ζερμέν, στην πρώτη παρουσία των Παριζιάνων στον τελικό του θεσμού. Η δράση αρχίζει στις 21:00, με το Pre game που θα παρουσιάσει ο Ιωσήφ Νικολάου, με καλεσμένους τον Γιώργο Σίμο και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο. Η σέντρα του τελικού δίνεται στις 22:00, σε περιγραφή του Γιώργου Χαϊκάλη.

Μετά τη λήξη, ακολουθεί η post game εκπομπή, με την ανάλυση και το ρεπορτάζ της μεγάλης αναμέτρησης. Παρί Σεν Ζερμέν – Μπάγερν Μονάχου, σε απευθείας μετάδοση από το Στάδιο Ντα Λουζ της Λισαβόνας, την Κυριακή 23 Αυγούστου. Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα και δράση στην ΕΡΤ!»