Με εμπειρίες γύρισε το τμήμα Inile Speed Skating της Ακαδημίας των Σπορ

Με πολλές εμπειρίες γύρισαν οι αθλητές -τριες του Inlinespeedskating από το event που διοργάνωσε ο ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ υπό την αιγίδα της Ε.Ο.ΤΡ., την περασμένη ΚΙυριακή στην πλατεία νερού, στην Καλλιθέα.

Συμμετείχαν 10 ομάδες από όλη την Ελλάδα και η Ακαδημία των Σπορ συμμετείχε με 23 αθλητές – αθλήτριες .

Ο απολογισμός των αγώνων εξαιρετικός, με 3 θέσεις στα μετάλλια ( 1 χρυσό και 2 ασημένια ) και 12 παιδιά να καταλαμβάνουν θέσεις μέσα στις πρώτες οκτώ της κατηγορία τους.

Η γεν. αρχηγός του τμήματος κ. Μαρία Αργυροπούλου τονίζει:

“ως σύλλογος επιθυμούμε την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας και προσπαθούμε ως ο μοναδικός σύλλογος της Πάτρας που είναι εγγεγραμμένος στην Ε.Ο.ΤΡ. να συμμετάσχουμε σε αντίστοιχες διοργανώσεις, για την απόκτηση εμπειριών όλων των αθλητών μας που θα τους τους φανούν χρήσιμες για το μέλλον τους στο άθλημα.

Συγχαίρουμε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους στο παραπάνω μίτινγκ, καθώς για την υπεύθυνη του τμήματος κ. Αργυρώ Λοτσάρη που καθημερινά στις ασφαλείς και εγκεκριμένες εγκαταστάσεις του Παμπελοποννησιακού Σταδίου πραγματοποιούν τις προπονήσεις τους.

Τέλος ευχαριστούμε και τους γονείς των αθλητών για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί ως ομάδα θα αναπτύξουμε και αυτό το άθλημα στην Πάτρα”.