Με επιτυχία η «παρθενική» συμμετοχή των Καλαβρυτινών

Με θετικό πρόσημο έκλεισε την σεζόν στην παρθενική της συμμετοχή στην Α΄ Κατηγορία η Α.Ε. Καλαβρύτων, καθώς τερμάτισε στην 9η θέση του 2ου ομίλου με 21 βαθμούς.

Η ομάδα της ορεινής Αχαΐας στηρίχθηκε σε μεγάλο ποσοστό στην έδρα της με αποτέλεσμα να δυσκολέψει όλες τις ομάδες που “ταξίδεψαν” στα Καλάβρυτα. Στο πρωτάθλημα το συγκρότημα του Κώστα Βλάχου είχε απολογισμό 5 νίκες 6 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Εντός έδρας μέτρησε 3-6-2 ενώ εκτός έδρας 2-0-9. Η επιθετική γραμμή των Καλαβρυτινών θεωρείται μέτρια καθώς κατάφερε να σημειώσει 24 τέρματα, ενώ  δέχθηκε και 39 τέρματα. Η καλύτερη στιγμή στο φετινό πρωτάθλημα θεωρείται η εκτός έδρας νίκη κόντρα στον ΑΠΟ Αρόης με 4-1 σκορ για την 4η αγωνιστική καθώς αυτή η νίκη ήταν η πρώτη νίκη του συλλόγου στην Α΄ Κατηγορία.

Στο τιμόνι της ομάδας βρέθηκε το προπονητικό δίδυμο Νίκος Παπαχριστόπουλος και Κώστας Βλάχος. Από πλευράς σκοραρίσματος ξεχώρισε ο Σταύρος Τσαβαλάς, αφού κατάφερε να σημειώσει 8 τέρματα ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι Ασπρούκος (6), Γιαννόπουλος (4), Καλαμαράς (3), Βρεττός (2) και Καραχάλιος (1).

Θετική θεωρείται η συμμετοχή του συλλόγου στο κύπελλο ερασιτεχνών, καθώς αποκλείστηκε από τον Άρη Πατρών στον 4ο γύρο (3-1 εντός έδρας).