Με επιτυχία ξεκίνησε  το 2ο τουρνουά beach volley στην Άκολη


Με μεγάλη επιτυχία αλλά και πολλές συμμέτοχες, ξεκίνησε το απόγευμα της Παρασκευής το 2ο τουρνουά beach volley στην πολύ όμορφη παραλία της Ακολης Αιγίου.

Η διοργάνωση ανήκει στο νομικό πρόσωπο του δημοσίου δίκαιού του Δήμου Αιγίου και του λιμενικού ταμείου Αιγιάλειας αλλά και την στήριξη της flash events.

Στο τουρνουά έχουν δηλώσει συνολικά 32 ζευγάρια στις τρεις κατηγορίες (ανδρών, γυναικών και μεικτό) με την Παρασκευή να διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες  για τα προκριματικά στους άνδρες.

Από τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν είναι αυτό του παλαίμαχου βολεϊμπολίστα της ΕΑΠ, Παναγιώτη  Ρουμελιώτη ο οποίος παίζει με παρτενέρ τον Πατρινό Μ. Τσαρκάτογλου ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στη volleyleague με τον Μίλωνα.

Το τουρνουά θα κορυφωθεί το βράδυ της Κυριακής όπου θα γίνουν οι μεγάλοι τελικοί οι οποίοι θα μεταδοθούν μέσω live streaming για να τους δουν όλοι οι φίλοι του αθλήματος.

Πολύ ενθαρρυντικό ότι πρώτη μέρα, οι κερκίδες του κεντρικού γηπέδου ήταν σχεδόν γεμάτος και αυτό δείχνει το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει για το άθλημα αλλά και το υψηλό επίπεδο οργάνωσης από τους διοργανωτές.