Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το “Αίγιο Summer Fun 2021”

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Τρίτη το “ΑΙΓΙΟ SUMMER FUN 2021” που διεξήχθη σε δύο περιόδους στην περιοχή της Αιγιάλειας με διαμονή των ομάδων από την Αττική στα ξενοδοχεία SEMANTRON και LONG BEACH.

Συμμετείχαν 720 αθλητές που φιλοξενήθηκαν στα ξενοδοχεία, 90 προπονητές/συνοδοί των ομάδων και πλήθος γονέων/εκδρομέων που επισκέφθηκαν την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας για να παρακολουθήσουν τις αγωνιστικές δραστηριότητες και να περάσουν στιγμές χαλάρωσης στις όμορφες περιοχές του Αιγίου. Συμμετείχαν, επίσης και 300 αθλητές από τις ομάδες της περιοχής, έχοντας έτσι την ευκαιρία να αγωνιστούν με ομάδες της Αττικής και να αποκομίσουν αρκετές εμπειρίες.

“Ευχαριστούμε τις ομάδες που μας εμπιστεύθηκαν και φέτος από την ΑΤΤΙΚΗ, COSMOS ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΣ, ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕΓΑΡΑ, ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ, ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΦΥΛΗΣ, ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΑΟ, ΑΕ ΓΕΡΑΚΑ, ΑΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ, ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΑΟ ΡΟΔΩΠΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΥΚΕΙΑΣ ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΥΡΩΝΑ, KALLITHEA FUTSAL, ΘΥΕΛΛΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ, ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΑΟ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ κι επίσης τις τοπικές ομάδες, ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΙΓΙΟΥ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΕΜΕΝΗΣ, ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΜΑΡΩΝ, ΘΥΕΛΛΑ ΑΙΓΙΟΥ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ.

Ευχαριστούμε το Δήμο Αιγιαλείας για την αμέριστη συμπαράσταση του σε αυτή την προσπάθεια και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ κ. ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ και τους τοπικούς μας συνεργάτες ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΑΣΟ και ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.