Με επιτυχία το 1ο τουρνουά beach volley από την BLX-Ποιοι ήταν νικητές

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 9-10 Αυγούστου το τουρνουά beach volley που έγινε στη περιοχή της Πλαζ (πρώην ΕΟΤ)  από το σωματείο B.L.X Patra και την Flash sports  σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Πατρέων και την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος ένα μοναδικό διήμερο event beach volley.

Το τουρνουά είχε τόσο οργανωτική επιτυχία όσο και αγωνιστική καθώς συμμετείχαν αρκετοί σπουδαίοι παίκτες όπως είναι η Έλενα Χαντζή η οποία πρόσφατα κατέκτησε την 3η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στον Αγιο Νικόλαο αλλά και ο παλαίμαχος Παναγιώτης Ρουμελιώτης ο οποίος θυμήθηκε τα παλιά.

Το τουρνουά είχε 3 κατηγορίες, το μεικτό που κέρδισε το δίδυμο Θεοδωρόπουλος-Ηλιοπούλου οι οποίοι κέρδισαν 2-0 σετ τους Αγγελόπουλου-Γεωργιόπουλους.

Στις γυναίκες κέρδισε το δίδυμο Χαντζή-Σπυρόπουλου οι οποίες επικράτησαν με 2-0 των Δημητρέλου-Δελώτη και στους άνδρες το δίδυμο Γεωργιόπουλος- Ηλιόπουλος οι οποίοι επιβλήθηκαν με 2-0 σετ των Ν. και Γ. Κανελλόπουλο.

Οι διοργανωτές τίμησαν την Έλενα Χαντζή για την πρόσφατη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου και την βράβευση έκανε ο αντιπερειφερειαρχής Αχαΐας Χαρ. Μπονάνος ενώ τις βραβεύσεις στους νικητές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΠ Θ. Κανελλόπουλος αλλά και το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΠΕΠ Β. Ξυγκάκης.