Με επιτυχίες επιστρέφει ο Δήμος Πατρέων από το Κόβεντρι

Με εξαιρετικές επιτυχίες στις… βαλίτσες της επιστρέφει η αποστολή της Πάτρας από το Κόβεντρι της Αγγλίας, όπου πραγματοποιήθηκαν οι Διεθνείς Παιδικοί Αγώνες του 2022. Στο στίβο ο Γιάννης Μητρόπουλος αθλητής του “Αρίωνα” με προπονητή τον Κώστα Μπούσια ήρθε πρώτος στον τελικό του μήκους με επίδοση 6,32 μ.

Η Μυρτώ Βαλαχά αθλήτρια του “Πέλοπα” με προπονήτρια την Ολυμπία Λυμπεράτου, ήρθε πρώτη στον τελικό των 800 μ. με επίδοση 2 λεπτά και 14 δεύτερα. Η Ειρήνη Ταντάρου αθλήτρια του “Άκρος” με προπονητή τον Γιάννη Δάγκογλου κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό των 800 μ. με επίδοση 2.24.98 κάνοντας ατομικό ρεκόρ.

Η μικτή στη σκυτάλη 4χ100 με αθλητές τους: Ασημίνα Κέννεντυ – Καρλή, Γιάννη Μητρόπουλο, Ιζαμπέλα Αναγνωστοπούλου και Κωνσταντίνο Νικολόπουλο, κατέλαβε την 6η θέση στον τελικό με επίδοση 49.12.

Στο ποδόσφαιρο η ομάδα του Συλλόγου «Κώστας Δαβουρλής» με προπονητές τον Βασίλη Μπιρλή και Κωνσταντίνο Παπαγιαννόπουλο κατέλαβε την 3η θέση στον μικρό τελικό με εξαιρετικές εμφανίσεις. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας, αθλητές και αθλήτριες, στους προπονητές τους και στους Συλλόγους τους, που εκπροσώπησαν την πόλη μας με σπουδαίες προκριματικές, ημιτελικές και τελικές νίκες.