Με θετικό αποτέλεσμα έκλεισε την χρονιά ο Ατρόμητος Πατρών

Επιμέλεια : Βύρωνας Ξυπολιάς

Ατρόμητος Πατρών-Άρης Κορίνθου 0-0

Σε ένα παιχνίδι όπου κυριάρχησε η δύναμη στον χώρο της μεσαίας γραμμής με ελάχιστες ευκαιρίες στις δύο εστίες Ατρόμητος Πατρών και Άρης Κορίνθου μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας και έκλεισαν την χρονιά με θετικό πρόσημο.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν από μια κλασική ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Αρχικά η 1η μεγάλη φάση του παιχνιδιού άνηκε στον Ατρόμητο Πατρών όταν στο 28′ η Ιωάννα Κορλού έκανε ωραία ατομική ενέργεια καθώς πέρασε δύο παίχτριες του Άρη βγήκε τετ α τετ αλλά το σουτ που επιχείρησε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 33′ ήταν η σειρά του Άρη να σπαταλήσει μια καλή ευκαιρία καθώς το μακρινό φάουλ της Λιάπη απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ η τερματοφύλακας του Ατρόμητου Πατρών.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία του παιχνιδιού με κάποια μακρινά σουτ που δεν βρήκαν εστία αλλά και την μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν στο 61′ η Λαζανά έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά αλλά το πλασέ της Κορλού περίπου από το ύψος της μικρής περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Με αυτήν την ισοπαλία ο Ατρόμητος έφτασε τους 7 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική στις 12/1/2020 θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Πηγαδακίων.

Συνθέσεις :

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΤΡΩΝ (Α.Λελάκης) : Δ.Κολοβού, Γεωργίου, Μ. Κολοβού, Καλτσανά, Ανδρουτσοπούλου, Μήλα, Μερτή (72’Κουρομιχελάκη), Παπαχρήστου (65’Μακρή), Κορλού, Λαζανά (88’Νιφόρα), Βασιλακοπούλου.

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ (Αστερής) : Κοτσώνη, Καπετανοπούλου, Δικαιουλάκου (59’Μπίτζα), Μαρίνου, Δαρσινού, Πετροπούλου, Οικονόμου, Λιάπη, Λουφάκη (79’Δερμεντζόγλου), Γαλάνη, Βουλιωτάκη.

Αποτελέσματα 6η αγωνιστικής

Εθνικός Καλαμάτας-Δόξα Πηγαδακίων 0-0

Ατρόμητος Πατρών-Άρης Κορίνθου 0-0

Φείδων Άργους-Ίκαρος Πετρωτού 4-1

Καρυάτιδες Σπάρτης-Αμαζόνες Κορινθίας 10-0

Βαθμολογία

Καρυάτιδες Σπάρτης 15

Φαίδων Άργους 15

Άρης Κορίνθου 11

Ατρόμητος Πατρών 7

Ίκαρος Πετρωτού 7

Δόξα Πηγαδακίων 7

Εθνικός Καλαμάτας 7

Αμαζόνες Κορινθίας 0

Επόμενη αγωνιστική (7η)

Δόξα Πηγαδακίων-Ατρόμητος Πατρών

Φαίδων Άργους-Εθνικός Καλαμάτας

Αμαζόνες Κορινθίας-Άρης Κορίνθου

Ίκαρος Πετρωτού-Καρυάτιδες Σπάρτης